ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛ.ΑΣ.: Το ξήλωμα που προκάλεσε ερωτηματικά και η αντίδραση της Νικολούλη

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η απόφαση του επικεφαλής της Αστυνομίας, Κωνσταντίνου Σκούμα να «αποκεφαλίσει» τρεις διοικητές από τις θέσεις τους, ενώ μεγάλη είναι και η αναστάτωση που επικρατεί στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους ο διοικητής κι ο υποδιοικητής του Ανθρωποκτονιών κι ο διοικητής του Εκβιαστών. Κύκλοι στο Αρχηγείο μιλούσαν για μετακίνηση για υπηρεσιακούς λόγους ενώ άλλες πηγές, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις μετακινήσεις, μιλούσαν για δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν έχουν εξιχνιαστεί υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών χειρίζονταν έως τώρα την υπόθεση της Πάτρας με την φερόμενη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την Ρούλα Πισπιρίγκου, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπάρχουν «κενά».

Ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτης μαζί με τον υποδιοικητή Θοδωρή Θεοδώρου είχαν στα χέρια τους υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, όπως η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, αλλά και οι απαγωγές των επιχειρηματιών Γιώργου Κυπαρίσση και Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο Νίκος Νταβαρίνος, πρώην πλέον επικεφαλής του Εκβιαστών είχε στα χέρια του την «καυτή πατάτα» της Greek Mafia με τα συμβόλαια θανάτου να αποτελούν ανοιχτή πληγή για τις Αρχές, καθώς δεν έχει εξιχνιαστεί ούτε… μισό από τα 28 τα τελευταία χρόνια, ενώ υπήρξαν και τουλάχιστον 8 αποτυχημένες εκτελέσεις.

Την ανησυχία της για το «ξήλωμα» των αξιωματικών εξέφρασε ακόμη και η Αγγελική Νικολούλη, αμέσως μόλις ξεκίνησε η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», σχολιάζοντας σχετικά: «Γιατί τώρα αυτές οι αλλαγές;

Αλίμονο αν από αυτές τις μετακινήσεις φτάσει Σεπτέμβριος και χειμώνας για να διαλευκανθεί η υπόθεση της Πάτρας.

Μέχρι να ενημερωθούν οι νέοι από τους παλιούς διοικούντες δεν ξέρω αν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ανησυχώ πολύ ειλικρινά. Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί όπως πρέπει η έρευνα μετά από αυτό τον αποκεφαλισμό».

(Reader.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact