ΕΛΛΑΔΑ

Ελεγαν ότι πουλάνε ημερολόγια και είχαν ρημάξει σπίτια στη νότια Αττική

Με το πρόσχημα ότι πωλούν ημερολόγια, μια σπείρα αλλοδαπών είχε ρημάξει τουλάχιστον 15 σπίτια στην νότια Αττική.

Οι δύο δράστες, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης, προτιμούσαν τις περιοχές Βάρης, Βουλιαγμένης, Βούλας

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, έναν 20χρονο υπήκοο Νιγηρίας και έναν 20χρονον υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι λίγο πριν συλληφθούν είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν μία ακόμη οικία στην ίδια περιοχή.

Από την έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Βούλας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες, από μηνός περίπου, κινούμενοι πεζοί στις περιοχές Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης εισέρχονταν σε οικίες και με το πρόσχημα της πώλησης ημερολογίων, διέπρατταν κλοπές, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) ημερολόγια και ένα (1) σιδερένιο σφυρί.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δεκαπέντε (15) περιπτώσεις κλοπής στις ανωτέρω περιοχές.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact