ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έλενα Κατρίτση: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της στο θέατρο!

Σε μια σπάνια και πολύ τρυφερή στιγμή απάθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Έλενα Κατρίτση. Η διάσημη δημοσιογράφος βρέθηκε στο θέατρο μαζί με τον 22χρονο γιο της Παναγιώτη, τον οποίο έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η αλήθεια είναι πως η γνωστή δημοσιογράφος κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στην καθημερινότητά της και απουσιάζει εδώ και πολύ καιρό από τα μέσα ενημέρωσης και τα κοσμικά events. Η παράσταση Πλούτος όμως, με τους Γιώργο Κιμούλη, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιάννη Μπέζο, ήταν η αφορμή για τη βραδινή έξοδο με τον γιο της.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο Ηρώδειο και απόλαυσαν μια από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, με την πάντα κομψή Έλενα Κατρίτση να κερδίζει τις εντυπώσεις. Όσο για τον 22 χρονο Παναγιώτη; Μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του Νίκο Χατζηνικολάου και αγαπά να περνά χρόνο και με τους δυο γονείς του. Στο παρελθόν μάλιστα, τον έχουμε δει άλλοτε με την μητέρα του και άλλοτε με τον πατέρα του στο γήπεδο να παρακολουθεί αγώνες μπάσκετ, που είναι ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα.

Αυτήν τη φορά όμως, ο Παναγιώτης συνόδευσε την μητέρα του στο θέατρο. Η παράσταση “Πλούτος” που είδαν επικεντρώνει την ερμηνεία αυτής της αριστοφανικής κωμωδίας σε ένα στοιχείο που τις περισσότερες φορές παραβλέπεται: ο ποιητής στο τέλος του έργου εγκαθιστά τον Θεό Πλούτο στο ίδιο το κράτος, δίνοντας έτσι στους πολίτες τη δυνατότητα, από τη στιγμή που όλα τα αναγκαία αγαθά θα είναι δημόσια, να αναζητήσουν τον πραγματικό πλούτο στις ιδέες και τις αξίες, που ίσως έχουν ξεχάσει.

tlife

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact