ΕΛΛΑΔΑ

Έλεος! Όχι και την κολυμπήθρα!

Δεν πίστευαν αυτό που αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης μέλη του ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, που ταυτόχρονα είναι και εκκλησιαστική επιτροπή, στο λόφο των Αγίων Θεοδώρων στο εκκλησάκι του Αγίου Θεοδώρου.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, πληροφορήθηκαν ότι άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στο κτίριο του Συλλόγου και στην αίθουσα που υπάρχει εκεί.

Αμέσως έσπευσε ο πρόεδρος και περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Ρουμελιώτης και ο ταμίας της εκκλησιαστικής επιτροπής, Κώστας Δημόπουλος, καθώς και όλο του ΔΣ του Συλλόγου.

Και τί δεν πήραν!

Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, αφού διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν σπάσει με αιχμηρά αντικείμενα τα παράθυρα, τα τζάμια της αίθουσας, ενώ είχαν καταστρέψει ολοσχερώς και την πόρτα της αποθήκης, έχοντας αφαιρέσει την κολυμπήθρα, τα χαλιά, το πετρέλαιο από τον καυστήρα και το καρότσι μεταφοράς υλικών.

Αμέσως ειδοποιήθηκε και έφθασε άμεσα στο σημείο η ασφάλεια Τρίπολης, η οποία κατέγραψε το συμβάν και κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων

Ο κ. Ρουμελιώτης, φανερά οργισμένος και αγανακτισμένος, δήλωσε ότι “δεν είναι δυνατόν σε αυτό το ιστορικό εξωκκλήσι, που είναι στολίδι για την πόλη, να υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι χωρίς ιερό και όσιο και τολμούν κάθε τοσο σε τέτοιου είδους βανδαλισμούς στην εκκλησία και την αίθουσα. Ο κυνηγετικός Τρίπολης καταβάλλει κάθε είδους προσπάθεια για να προστατεύει και να αναβαθμίζει αυτό το μέρος, και ήδη πρόσφατα εγκρίθηκε μετά από πρωτοβουλία μου ποσό για την ασφαλτόστρωση της περιοχής”, ανέφερε ο κ. Ρουμελιώτης.

O Σύλλογος είναι αποφασισμένος να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact