Από τα χέρια ενός δικού μας σεφ απολαμβάνει τα καθημερινά του γεύματα ο αστέρας του Χόλυγουντ, Robert Downey Junior.
Ο ελληνικής καταγωγής Τσαρλς Βουδούρης είναι ο προσωπικός σεφ του παγκοσμίου φήμης ηθοποιού. Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνος για τα πιάτα που καταναλώνει η οικογένεια αλλά και ο ίδιος ο ηθοποιός.
Ξεκίνησε να μαγειρεύει μόλις 17 ετών. Σε ηλικία 27 ετών, είχε τη θέση του σεφ στην έπαυλη του Versace. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσθέτει ελληνικά στοιχεία στα μενού του και είναι πρεσβευτής της ελληνικής κληρονομιάς του.
Ο Τσαρλς έγινε γνωστός μέσα από την δουλειά του και τα εξαιρετικά πιάτα που δημιούργησε κατά την περίοδο που εργάστηκε στο Viceroy Anguilla ως σεφ από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Μάρτιο του 2013.
Ήταν ένα από τους συντελεστές επιτυχίας του μεγαλύτερου πολυτελούς θέρετρου στην ιστορία του νησιού Anguilla, των Δυτικών Ινδιών. Επέβλεπε τη λειτουργία 5 εστιατορίων με διαφορετικές κουζίνες (Καραϊβικής, Ασιατική, Μεσογειακή, Ιταλική και φυσικά το room service), αλλά και την υπηρεσία προσωπικού σεφ στις 36 βίλες.
Έχει σερβίρει μεταξύ άλλων τους Μάικλ Τζόρνταν, Πολ ΜακΚαρτνεϊ, Έλεν Ντετζένερις, και Σακίλ Ο’νίλ.
Σπούδασε μαγειρική στο Πανεπιστήμιο Johnson and Wales και χει εμπειρία στην Μεσογειακή, Ιταλική, Γαλλική, Ιαπωνική και Λατινική κουζίνα.
Μερικές από τις πιο ζωντανές παιδικές του αναμνήσεις αφορούν την προετοιμασία του ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού μαζί με τη μητέρα, τον πατέρα και τις γιαγιάδες του.