ΑΘΛΗΤΙΚΑ

‘Εμεινε στο (Χ) ο ΠΑΟΚ , με το δεξί Ολυμπιακός!

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στους… πανηγυρισμούς της τεράστιας πρόκρισης επί της Μπενφίκα κι οι Περιστεριώτες το εκμεταλλεύτηκαν για να φύγουν με βαθμό (1-1) από την Τούμπα.

Μετά την επική πρόκριση επί της Μπενφίκα, το rotation του Φερέιρα ήταν αναμενόμενο πλην όμως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα εύκολο τρίποντο, όπως θα ήθελε, απέναντι στον εξαιρετικό Ατρόμητο του Κάναντι. Το γκολ του ποιοτικού Άντριγια Ζίβκοβιτς έδωσε προβάδισμα στον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά οι Περιστεριώτες βρήκαν ξανά τον τρόπο να φύγουν με βαθμό από την Τούμπα και με το τελικό 1-1 υποχρέωσαν τους Θεσσαλονικείς σε απώλεια βαθμών νωρίς-νωρίς στη Super League.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα (81′ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Εσίτι (81′ Νινούα), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (86′ Βρακάς), Τζόλης (72′ Πέλκας), Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (72′ Κούτσιας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Σάλομον, Χαρίσης (73′ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83′ Νάτσος), Κιβρακίδης, Γιακουμάκης (73′ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (88′ Μουνίθ), Μανούσος (46′ Κωτσόπουλος)

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 3-0

Περίπου μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για την περσινή αγωνιστική σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με το… δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν, μια και επιβλήθηκαν 3-0 των Αρκάδων στο φαληρικό γήπεδο, για την 2η αγωνιστική της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε «πιασμένο» στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν μπορούσε να βγάλει ένταση στο παιχνίδι του, ωστόσο, όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως με την είσοδο του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μέσος πήρε την… μπαγκέτα του, άνοιξε το παιχνίδι των Πειραιωτών και ήταν αυτός που έβαλε τις… βάσεις για το «τρίποντο» με το όμορφο τέρμα που πέτυχε στο 59’, ενώ σημαντική συμβολή είχε και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος σημείωσε τα δύο άλλα τέρματα της ομάδας του (64’, 88’).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact