ΖΩΔΙΑ

Ένα σημάδι ότι τα πας καλύτερα στη ζωή σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν οι σχέσεις σου αποκτούν περισσότερη ηρεμία και λιγότερο δράμα. Εντάξει, ο Καρκίνος είναι αισθηματίας και πληγώνεται εύκολα. Αλλά πραγματικά, κάποτε πρέπει να ξεπεράσει κανείς την κατάσταση του μικρού παιδιού που… δεν το παίζουνε και κλαίει. Αν καταφέρεις να αγαπάς, χωρίς να σε πνίγει ο καημός όποτε δεν σου φέρονται όπως θα ήθελες, προχωράς προς τη δημιουργία σχέσεων που χαρακτηρίζονται από ωριμότητα και προπαντός απουσία εξάρτησης. Μπορείς να αγαπάς, χωρίς να κρεμιέσαι από τον άλλο ή να ανησυχείς μήπως χάσεις την αγάπη του. Ο πιο ουσιαστικός και ολοκληρωμένος έρωτας είναι ανάμεσα σε άτομα που μένουν μαζί, έχοντας την ελευθερία να φύγουν όποτε θέλουν.

ΛΕΩΝ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν έχεις μάθει ότι η αποτυχία σε βοηθά να εξελιχθείς. Ο Λέων θέλει μια ζωή που να περνά μόνο κάτω από αψίδες θριάμβου. Για σένα ο δρόμος είναι μόνο άνοδος και όταν κολλάς ή αναγκάζεσαι να κάνεις… όπισθεν, αισθάνεσαι σκέτος looser. Όμως, το κέρδος που αποκομίζεις από τις αποτυχίες είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο φαντάζεσαι. Κι όταν το καταλάβεις αυτό, θα αρχίσεις να τις βλέπεις σαν ένα μέσον, που θα σε κάνει ακόμα καλύτερο, εξυπνότερο, σοφότερο, πιο έμπειρο και πιο επιδέξιο. Εφόσον παραμερίζεις τον πληγωμένο σου εγωισμό, μπορείς να δεις ολοκάθαρα τι το ουσιαστικό σου προσφέρει η κάθε σου εμπειρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν μπορείς να δέχεσαι τα κομπλιμέντα χωρίς να το κάνεις ζήτημα. Ο Παρθένος, θέλοντας να έχει την καλύτερη απόδοση παντού και πάντα, εκτιμά την έξωθεν μαρτυρία. Από την άλλη όμως, θέλεις και να το παίζεις μετριόφρων. Αλλά μπορεί πραγματικά να μη θεωρείς ότι έκανες και τίποτα σπουδαίο. Ή ότι σου πάει τρομερά αυτή η μπλούζα… Ε, λοιπόν, όταν πετύχεις να απενοχοποιηθείς ως προς αυτό το ζήτημα, θα σημαίνει ότι βρήκες μια σημαντική ισορροπία και με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζονται ούτε αμηχανίες, ούτε μετριοφροσύνες, αληθινές ή ψεύτικες. Αποδέξου την αξία σου σε κάτι και απόλαυσε την αναγνώρισή της!

ΖΥΓΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν φεύγεις από τις καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι δυσάρεστα. Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ούτε μπορείς να κάνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά. Διάφορες παροιμίες μοιάζουν να έχουν βγει για τον Ζυγό, που ανέχεται πολλά προκειμένου να μη δημιουργήσει συγκρούσεις και ρήξεις. Και να μη φανεί δυσάρεστος. Για όλους είναι σημαντικό το να βρίσκουν τη δύναμη να απεμπλακούν από ψυχοφθόρες καταστάσεις, αλλά ειδικά για σένα αυτό αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Και δεν είναι εγωισμός. Όντας δυστυχισμένος, δεν δίνεις ευτυχία σε κανέναν άλλο γύρω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν μπορείς να χαίρεσαι για την ευτυχία των «πρώην» σου. Καθώς είσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, θέλεις να παραμένεις μοναδικός, αξέχαστος και αξεπέραστος για όσους σε αγάπησαν. Ακόμα κι αν εσύ τους εγκατέλειψες, επιμένεις να διατηρείς κατ’ αποκλειστικότητα την πρώτη θέση στις αναμνήσεις τους. Πόσο μάλλον αν ο χωρισμός προήλθε από εκείνους! Ειδικά για ένα Σκορπιό λοιπόν, είναι μεγάλο βήμα όχι μόνο να αποδεσμευτεί από αυτή την εμμονή, αλλά και να μάθει να χαίρεται ειλικρινά και γνήσια, όταν κάποιος που αγάπησε, είναι τώρα ευτυχισμένος με ένα άλλο ταίρι. Σίγουρα κάτι τέτοιο μπορεί να σε απαλλάξει από ένα συναισθηματικό φορτίο που στην ουσία θα σε εμπόδιζε να εξελιχθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν καταφέρνεις να απολαμβάνεις το σπιτικό σου. Γιατί τις περισσότερες φορές για τον Τοξότη το σπίτι είναι απλώς ένα… ξενοδοχείο. Περνάς από εκεί κατ’ ανάγκη, ώστε να προετοιμαστείς για την επόμενη εξόρμησή σου. Εξ ου και το ενδιαφέρον σου για αυτό περιορίζεται στα στοιχειώδη. Όταν όμως μετατρέψεις το σπίτι σου σε αληθινό σπιτικό, που να σου δίνει ζεστασιά, ασφάλεια και ευχαρίστηση, θα έχεις μάθει κάτι σημαντικό: ότι σε όλους χρειάζεται μια βάση εκκίνησης, μια εστία, ένα σημείο αναφοράς. Και ότι η φυλακή είναι μέσα στο μυαλό μας. Αν από μέσα μας είμαστε ελεύθεροι, τίποτα δεν μπορεί να μας περιορίσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact