ΖΩΔΙΑ

Ένα σημάδι ότι τα πας καλύτερα στη ζωή σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν μπορείς να περνάς πλουσιοπάροχα, ακόμα και χωρίς χρήματα. Αυτό βέβαια δεν εννοεί να ζεις εις βάρος κάποιου άλλου. Άλλωστε ένας Αιγόκερως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Από την άλλη όμως, έχεις μια τάση να θες το είδος της πολυτέλειας που μόνο με τα λεφτά αγοράζει κανείς. Ο πλούτος στη ζωή, όπως θα πρέπει να καταλάβεις κάποτε, δεν είναι μόνο το καλό ντύσιμο, οι ακριβές διασκεδάσεις, τα σούπερ αυτοκίνητα. Ευτυχισμένος είσαι ανεξάρτητα με το τι φοράς και το πού πας διακοπές (αν πας…). Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να περνάς καλά, που δεν εξαρτώνται από το πορτοφόλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν ακούς πολλά «σ’ αγαπώ» από τους γύρω σου. Από φίλους, από την οικογένεια, από το ταίρι σου. Το αντίθετο δεν σημαίνει ότι δεν σ’ αγαπούν. Σημαίνει όμως ότι δεν τους δίνεις την άνεση να το εκδηλώσουν. Ο Υδροχόος έχει την τάση να κρατά συναισθηματικές αποστάσεις. Χωρίς να γίνεσαι ακριβώς ψυχρός, είναι σαν να υψώνεις ένα φράκτη, που δεν αφήνει τον άλλο να γίνει διαχυτικός απέναντί σου. Αλλά αν ένα συναίσθημα δεν εξωτερικεύεται, χάνει το νόημά του. Για το ζώδιό σου, το να ξεπερνά αυτή του την αμηχανία και να ανταλλάσσει γλυκές κουβέντες, είναι ένα σπουδαίο βήμα για πιο ειλικρινείς και αυθόρμητες σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν αντί να προσηλώνεσαι στο πρόβλημα, κοιτάς πού είναι η λύση. Ο Ιχθύς συχνά πελαγώνει και παραλύει όταν μια κατάσταση τον ζορίζει. Αλλά πραγματικά με το να κάθεσαι απλώς και να κλαις τη μοίρα σου, δεν θα κατέβει ο από μηχανής Θεός να σου διορθώσει τα πράγματα. Όσο μένεις κολλημένος στη… συμφορά που σε βρήκε, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεις την έξοδο από το πρόβλημά σου. Είναι απλώς θέμα εστίασης. Διοχετεύοντας την ενέργειά σου στο να αντιμετωπίσεις το θέμα σου, αντί να τη σπαταλάς γκρινιάζοντας, θα κάνεις τη ζωή σου ασύγκριτα πιο εύκολη και πιο δημιουργική.

Πηγή: govastileto.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact