ΚΟΣΜΟΣ

Ένας νεκρός σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Αϊτή

Ένας άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο από πυρά στο Πορτ-ο-Πρενς, την πρωτεύουσα της Αϊτής, όπου ξέσπασαν επεισόδια κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, με κύριο αίτημα την παραίτηση του Προέδρου Μισέλ Μαρτελί και του Πρωθυπουργού, Λοράν Λαμότ.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Βρήκαμε ένα πτώμα. Το θύμα είναι ένας νεαρός τριάντα ετών αλλά δεν έχουμε επιβεβαιώσει αν μετείχε στην διαδήλωση».

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν εκατοντάδες νέοι προσπάθησαν να σπάσουν τα αστυνομικά μπλόκα και να φτάσουν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μία από τις διαδηλώτριες ανέφερε: «Πρέπει να θρέψω τα παιδιά μου. Είμαι ανύπαντρη μητέρα. Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει τη ζωή μας».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact