ΕΛΛΑΔΑ

«Ενώ ήξερε ότι το παιδί πονάει…»

Το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής 18 Μαρτίου έβγαλε μία νέα μάρτυρα η οποία μίλησε αποκλειστικά για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, του τρίτου κοριτσιού της οικογένειας που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η μαρτυρία αναφέρει περίεργες συμπεριφορές της Τζωρτζίνας, η οποία ήταν χαρούμενη μπροστά στις νοσηλεύτριες και η συμπεριφορά της άλλαζε όταν ερχόταν η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγου. Στη μαρτυρία αναφέρεται μία συμπεριφορά της μητέρας η οποία άφηνε το παιδί στην ίδια θέση ενώ κάθε είκοσι λεπτά έπρεπε να του αλλάζει θέση για να μην πονάει.

Η μάρτυρας της εκπομπής ανέφερε ότι η μητέρα δεν είχε ή δε ζήτησε βοήθεια ειδικού για τη μικρή Τζωρτζίνα, γιατί παιδιά με τέτοια προβλήματα υγείας χρειάζονται ειδική διαχείριση.

Η μάρτυρας δήλωσε ότι οι συνεργάτες της της ανέφεραν ακόμα ένα περιστατικό στο οποίο το παιδί πνιγόταν και όλοι θα περίμεναν ο συνοδός του να τρέχει. Στην περίπτωση της Τζωρτζίνας δε συνέβη αυτό.

Το παιδί πνιγόταν από τα φλέματα και δεν υπήρχε βοήθεια, κοκκίνιζε από τον πόνο και η συνοδός του το κοιτούσε με απάθεια τρέχοντας μόνο όταν ερχόντουσαν οι νοσηλεύτριες, αποκάλυψε μεταξύ άλλων η μάρτυρας η οποία σκοπεύει να καταθέσει στις αρχές όσα γνωρίζει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact