ΚΟΣΜΟΣ

Ένταλμα σύλληψης για τον Νορβηγό που φέρεται να απήγαγε την κόρη του

Ο δικηγόρος του πατέρα δήλωσε ότι η μικρή βρίσκεται μαζί του

Ένταλμα σύλληψης του πατέρα της τετράχρονης Μαρί- Ελένης Γκρίμσρουντ, η οποία απήχθη το πρωί από κουκουλοφόρους έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία, εξέδωσαν οι κυπριακές Αρχές.

Πρόκειται για Νορβηγό πολίτη ηλικίας 49 ετών, ο οποίος έχε χωρίσει από την Ελληνοκύπρια μητέρα της μικρής. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι διαδικασίες για έκδοση εναντίον του Γκρίμσρουντ και διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι σε σχέση με την υπόθεση αξιολογούνται και πληροφορίες που διαβιβάστηκαν από πολίτες στην Αστυνομία.

Προσέθεσε δε ότι με οδηγίες του αρχηγού της Αστυνομίας λειτουργεί από το πρωί το Κέντρο Συντονισμού Καταστάσεων Κρίσεων στο Αρχηγείο της Δύναμης και ανάλογα κέντρα σε όλες τις επαρχίες. Η κυπριακή αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία της τετράχρονης, την οποία ανάρτησε στον λογαριασμό του στο fb ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως μετέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δικηγόρος του Γκρίμσρουντ, σύμφωνα με νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι η μικρή βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact