ΚΟΣΜΟΣ

Ένταλμα σύλληψης για τον Νορβηγό που φέρεται να απήγαγε την κόρη του

Ο δικηγόρος του πατέρα δήλωσε ότι η μικρή βρίσκεται μαζί του

Ένταλμα σύλληψης του πατέρα της τετράχρονης Μαρί- Ελένης Γκρίμσρουντ, η οποία απήχθη το πρωί από κουκουλοφόρους έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία, εξέδωσαν οι κυπριακές Αρχές.

Πρόκειται για Νορβηγό πολίτη ηλικίας 49 ετών, ο οποίος έχε χωρίσει από την Ελληνοκύπρια μητέρα της μικρής. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι διαδικασίες για έκδοση εναντίον του Γκρίμσρουντ και διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι σε σχέση με την υπόθεση αξιολογούνται και πληροφορίες που διαβιβάστηκαν από πολίτες στην Αστυνομία.

Προσέθεσε δε ότι με οδηγίες του αρχηγού της Αστυνομίας λειτουργεί από το πρωί το Κέντρο Συντονισμού Καταστάσεων Κρίσεων στο Αρχηγείο της Δύναμης και ανάλογα κέντρα σε όλες τις επαρχίες. Η κυπριακή αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία της τετράχρονης, την οποία ανάρτησε στον λογαριασμό του στο fb ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως μετέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δικηγόρος του Γκρίμσρουντ, σύμφωνα με νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι η μικρή βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact