ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επεισόδια στο Βοσνία-Ελλάδα: Χτύπησαν Μανωλά και Γιαννιώτα

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στην Βοσνία και την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην Βοσνία και την Εθνική Ελλάδας στη Ζένιτσα επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ ο Γιάννης Γιαννιώτας δέχθηκε χτύπημα και έχασε ένα δόντι!

Τα αντικείμενα έπεσαν… βροχή μόλις οι παίκτες της Εθνικής προσπάθησαν να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Παρότι σε γενικές γραμμές το παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία στη Ζένιτσα κύλησε ομαλά, μετά τη λήξη σημειώθηκαν άσχημα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Νίκολα Ριτσόλι στην αναμέτρηση της Βοσνίας με την Ελλάδα, το οποίο οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τη συμμετοχή μάλιστα οπαδών των γηπεδούχων που βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί ένα χτύπημα από τον βοηθό προπονητή του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς (!) και να χάσει το δόντι του ο Γιάννης Γιαννιώτας (όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία)!

Επίσης, υπήρξε ένας πολύ «χοντρός» καυγάς ανάμεσα στον Τζέκο και τον Μανωλά που αν και συμπαίκτες πιάστηκαν στα χέρια και κάπου εκεί η κατάσταση… ξέφυγε.

Η Βοσνία περιμένει γερή καμπάνα…

Η γροθιά του βοηθού προπονητή της Βοσνίας στον Γιάννη Γιαννιώτα, η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, οι επιθέσεις και το ξύλο στην κερκίδα των φίλων της Εθνικής μας από «ντου» Βόσνιων και το ότι οι παίκτες μας αποχώρησαν δέκα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον Νίκολα Ριτσόλι και τους παρατηρητές.

Η Βοσνία περιμένει γερή καμπάνα για ό,τι συνέβη και η τιμωρία της έδρας πρέπει να θεωρείται δεδομένη και σίγουρα όχι απλά για ένα παιχνίδι κεκλεισμένων. Το μόνο σίγουρο είναι το ότι ένας αξιωματούχος ομάδας χτύπησε έναν διεθνή ποδοσφαιριστή, σπάζοντάς του δυο δόντια δεν περνάει έτσι αναίμακτα και επισύρει βαριά τιμωρία.

Ο Αυστριακός παρατηρητής, δε, όπως μας μεταφέρθηκε, δεν σταμάτησε να γράφει από την στιγμή που ξεκίνησαν τα άσχημα σκηνικά μετά το επεισόδιο του Μανωλά με τον Τζέκο. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα έχει πλήρη εικόνα για ό,τι συνέβη και θα λάβει τις αποφάσεις της. Μην ξεχνάμε ότι οι Βόσνιοι έχουν να υποδεχτούν και την εθνική Βελγίου στην έδρα τους και η προσπάθειά τους για νίκη δυσκολεύει για τα καλά πλέον.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact