ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχεται ο «μάγος»: Η πρώτη επίσημη ενημέρωση για τον Μπερνάρντ

Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μπερνάρντ. Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή των εγγράφων και ο Βραζιλιάνος ενημέρωσε τους «πράσινους» πως μέχρι την Παρασκευή θα είναι στην Αθήνα.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός και τίποτα δεν μπορεί να τη χαλάσει. Ο Μπερνάρντ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, σε ένα deal που θα αγγίξει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ συνολικά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο τεχνικός των Πρασίνων έδωσε μάχη για να τον αποκτήσει και…τα κατάφερε!  Οι πληροφορίες μου αναφέρουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές ακόμη στη θέση 8-10 η και έναν στόπερ που ανεβάζουν το επίπεδο του Παναθηναικού ώστε να χτυπήσει ακόμα και το πρωτάθλημα.

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες για την υπόθεση του Μπερνάρντ Ντουάρτε, προκύπτουν κυρίως από την Ελλάδα.

Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου αγωνίζεται η Σάρζα, τηρείται σιγή και δεν «διαρρέει» το παραμικρό.

Πρόκειται για μία παράμετρο που δυσκολεύει τη συλλογή στοιχείων για τη μεταγραφή, αφού η εκκρεμότητα αφορά τον Μπερνάρντ και τη Σάρζα.

Εν προκειμένω, τις συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του, ώστε ο Βραζιλιάνος να έρθει έπειτα στην Αθήνα και να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη επώνυμη πληροφορία ότι ο Μπερνάρντ θα φύγει από τα Εμιράτα, προέρχεται από έναν Ευρωπαίο που κινείται στη Μέση Ανατολή: τον Μισέλ Πρεντόμ.

Ο Γάλλος προπονητής ασχολείται κυρίως με δουλειές στις αραβικές χώρες και έχει πληροφόρηση από αρκετές «πηγές».

Ο Πρεντόμ σχολίασε στο Twitter την απόκτηση του Πάκο Αλκάθερ από τη Σάτζα. Στο ίδιο tweet, o Γάλλος τόνισε πως ο προπονητής της ομάδας, Κόσμιν Κόντρα, έχει ανάγκη από έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μπερνάρντ.

Ο Πρεντόμ δεν αποκάλυψε τον επόμενο προορισμό του 29χρονου μεσοεπιθετικού, όμως τον… τελείωσε από τη Σάρζα. Το οποίο είναι που έχει σημασία για το Τριφύλλι.

Όσο για το που βρίσκεται τώρα ο Μπερνάρντ; Η Σάρζα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αυστρία και επέστρεψε στη βάση της στα ΗΑΕ, με τον Βραζιλιάνο να μην δηλώνεται ως απόντας. Τουλάχιστον, με την επίσημη ενημέρωση…


Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», κάποιος από τους Τσέριν ή Αλεξανδρόπουλο θα μείνει αρκετά παιχνίδια στον πάγκο. Διότι, Ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν υπάρχουν για να γίνει εκτενές ροτέισον.

Επίσης, ο Ρούμπεν είναι ακούνητος από το αρχικό σχήμα, και κανείς από τους δύο προαναφερθέντες δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του άλλωστε. Ποιος θα μείνει στην απέξω;

Ο Τσέριν για τον οποίο έχουν βγει από τα ταμεία του συλλόγου 700.000 και έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Βέρμπιτς, Σπόραρ ή ο Αλεξανδρόπουλος για τον οποίο αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός πρόταση τριών εκατ. ευρώ από τη Βερόνα για να του δώσει υπεραξία αργότερα;

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact