ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έρχεται στη Σπάρτη ο Gerard Butler

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών, ο κινηματογραφικός Λεωνίδας θα βρίσκεται στη Σπάρτη στις 14 Μαρτίου!

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ θα βρίσκεται στη Σπάρτη στις 14 Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και θα τρέξει μάλιστα ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Το νέο ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Πέτρος Δούκας.

O χολιγουντιανός αστέρας είχε πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά των «300», ενσαρκώνοντας με επιτυχία τον ρόλο του Λεωνίδα.

Η αμερικάνικη ταινία είχε βγει στις αίθουσες το 2007, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη χώρα μας. Με μπάτζετ 65 εκ. δολαρίων απέφερε κέρδη 456 εκ. δολαρίων!

Ο Τζέραρντ Τζέιμς Μπάτλερ (Gerard James Butler, 13 Νοεμβρίου 1969) είναι Σκωτσέζος ηθοποιός και τραγουδιστής, γνωστός περισσότερο από τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας (Phantom of the Opera) και στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλλερ, “300”, όπου ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά Λεωνίδα.

Η καριέρα του ως ηθοποιoύ άρχισε όταν τον πλησίασε σε ένα καφέ στο Λονδίνο ο γνωστός ηθοποιός Στίβεν Μπέρκοφ (που αργότερα έπαιξε μαζί του στον Attila (2001), ο οποίος του έδωσε έναν ρόλο στον Κοριολανό του Σάιξπηρ και έτσι σιγά σιγά ο Μπάτλερ αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Νομική Σχολή για να γίνει ηθοποιός. Πρωταγωνίστησε στη θεατρική εκδοχή του Trainspotting.

Η ταινία ωστόσο που έμελλε να τον κάνει σούπερ σταρ για το 2007 ήταν οι 300 με προσφιλές στους Έλληνες θέμα, τη μάχη των Θερμοπυλών και τη θυσία των 300 Σπαρτιατών – παλικαριών του Λεωνίδα. Εκεί πραγματικά έλαμψε και τον γνώρισαν πια όλοι. Πάντως στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένονται άλλες δύο ταινίες: P.S. I love you, όπου συμπρωταγωνιστεί με την Χίλαρι Σουάνκ και Butterfly on a wheel πλάι στον Πιρς Μπρόσναν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact