ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Έρχεται το μεγαλύτερο iPhone ως τώρα

Πληροφορίες από αναλυτές της Apple κάνουν λόγο για τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone του 2020.

Σύμφωνα με αυτές, η Apple αναμένεται να διατηρήσει τον σχεδιασμό των περσινών μοντέλων, κάτι το οποίο αντιτίθεται σε αυτά που υποστηρίζει ο Ming-Chi Kuo, επίσης γνωστός αναλυτής.

Οι σημερινές πληροφορίες κάνουν λόγο για ίδιο σχεδιασμό με τα iPhone 11. Το μοντέλο των 5,4″ θα είναι ανάμεσα στα iPhone SE και το iPhone 8 σε ύψος, ενώ το μοντέλο των 6,1″ θα είναι ανάμεσα στα iPhone 11 και 11 Pro Max

Το μεγαλύτερο μοντέλο λέγεται ότι θα είναι στις 6,7 ίντσες και θα έχει μεγαλύτερο ύψος ακόμη κι από το iPhone 11 Pro Max, που είναι το ψηλότερο ως τώρα. Το επιπλέον μέγεθος λέγεται ότι θα ωφελήσει τον μεγαλύτερο αισθητήρα της βασικής κάμερας.

Το πάχος της μεγαλύτερης συσκευής λέγεται ότι θα είναι μικρότερο, στα 7,4 χιλ. σε σχέση με τα 8,1 χιλ του iPhone 11 Pro Max.

Οι υπόλοιπες πληροφορίες συμφωνούν με όσα έχει πει ως τώρα και ο Kuo. Όλα τα φετινά iPhone θα έχουν OLED οθόνες πλέον, κάτι που θα συμβεί για πρώτη χρονιά, ενώ θα έχουν διαφορετικά συστήματα κάμερας. Το μοντέλο των 5,4″ θα έχει διπλή, το μοντέλο των 6,1″ θα έρθει σε δύο εκδόσεις, μία με 2 και μία με 3 κάμερες, και το μοντέλο των 6,7 ιντσών θα έχει τριπλή, αλλά και 3D ToF αισθητήρες.

Το iPhone 9 ακόμα υφίσταται σαν ιδέα ως διάδοχος του iPhone 8 και λέγεται ότι δεν θα έχει πλέον τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάρτιο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Θεραπεύτηκαν 1003 ασθενείς με υδροξυχλωροκίνη

Ο Γάλλος επιστήμονας που ανακοίνωσε πρόσφατα την αποτελεσματικότητα…

Κορονοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα…

Νίκος Σύψας: «Προς το τέλος Μαΐου μπορεί να βγούμε λίγο στο ξέφωτο»

Αναφερόμενος στην άρση των μέτρων, ο κ. Σύψας…

BBC: 9 άγνωστοι παράγοντες για τον κορονοϊό

Παρά τις προσπάθειες των επιστημόνων ανά τον πλανήτη,…

Μείωση των δραστηριοτήτων εξετάζει η κυβέρνηση

H κυβέρνηση σε συνεργασία με την ειδική ομάδα…

Έχει χάσει τον έλεγχο η Τουρκία: Πεθαίνουν και τους θάβουν στα χωράφια

Σκηνές χάους από την Τουρκία… Σύμφωνα με όσα…
contact