ΖΩΔΙΑ

Έρχεται ζόρικη… «μαύρη» πανσέληνος! Ποια ζώδια προειδοποιεί ο αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης

H Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη στον Ζυγό, θα φέρει μια γερή δόση μαυρίλας και προμηνύει γεγονότα που χρειάζονται σύνεση και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση ή στον κατευνασμό τους, όπως προειδοποιεί ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης.

Δες τις προβλέψεις του για κάθε ζώδιο:

Κριός
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας επηρεάζει την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Οι προσδοκίες σας, η δουλειά, οι φίλοι και η καθημερινότητα, δέχονται κύματα ενέργειας τα οποία έχουν τη δύναμη να σας αποπροσανατολίσουν ή να σας κάνουν περισσότερο ανυπόμονους και απρόσεκτους. Η αντίθεση του φαινομένου με τον Ήλιο και τον Άρη, σημαίνει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Αισθηματικά και κοινωνικά φροντίστε ώστε να μην παρασύρεστε από τα γεγονότα, να μην είστε ευέξαπτοι όταν οι άλλοι σας προκαλούν και να μην δημιουργείτε εστίες έντασης με εκείνους που δεν σας συμφέρει.Να είστε ακριβείς σε αυτά που λέτε και να μην επιμένετε σε ότι δεν μπορεί τώρα να αλλάξει.

Ταύρος
Η Πανσέληνος της Κυριακής επηρεάζει τη διάθεση και την οικονομική σας δραστηριότητα. Η εβδομάδα που ακολουθεί σας απασχολεί με εκκρεμότητες που δεν έχουν τακτοποιηθεί και με απαιτήσεις τρίτων απέναντί σας. Φροντίστε να είστε ασφαλείς και να μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση. Αισθηματικά συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφό σας, για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ οι ελεύθεροι, γίνετε πιο διπλωμάτες και ευέλικτοι, αν κρίνετε ότι ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει μπορεί να ανταποδώσει το ενδιαφέρον σας. Η καλή σας συμπεριφορά στις συνεργασίες και, ορισμένες φορές η καλή σας προετοιμασία θα αποδώσουν καρπούς.Παραμείνετε ψύχραιμοι όταν οι άλλοι δοκιμάζουν τα νεύρα σας!

Δίδυμοι
Αποφύγετε να τα βάλετε με εκείνους που βρίσκονται σε θέση ισχύος. Η Πανσέληνος στον Κριό και οι δύσκολες όψεις της με τον Ήλιο και τον Άρη από τον Ζυγό, επηρεάζουν το νευρικό σας σύστημα και σας κάνουν πιο ευέξαπτους από όσο συνήθως. Συγκεντρωθείτε στα σημαντικά της καθημερινότητας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες με το σύστημα, αλλάξτε αντικείμενα που σας ενοχλούν ή περιορίζουν το χώρο σας και, γενικά, δώστε μια δημιουργική διέξοδο στα ταλέντα σας. Μικρά θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν και να επηρεάσουν τα ανακλαστικά σας σε ασχολίες που πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.Κερδίστε χρόνο για τις επιδιώξεις σας!

Καρκίνος
Κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα θα έχουν τη δύναμη να σας αποπροσανατολίσουν. Σκεφτείτε λογικά και όχι συναισθηματικά. Η Πανσέληνος στον Κριό δημιουργεί μια ένταση την οποία δεν μπορείτε να εκλογικεύσετε. Η κοινωνική σας ζωή, οι σπουδές, οι ομαδικές ασχολίες και τα αθλήματα θα σας απασχολήσουν και θα σας εκνευρίσουν. Αποφύγετε να πείτε τη γνώμη σας σε τομείς που δεν σας αφορούν και μην ενστερνίζεστε καταστάσεις που τώρα δεν αποδίδουν. Αισθηματικά οι μόνιμες σχέσεις θα φτάσουν πολύ κοντά σε κρίσιμες καταστάσεις, αλλά αποφύγετε να ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά με την συμπεριφορά σας.Φροντίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις

Λέων
Κάποιοι εσωτερικοί σας μηχανισμοί σας προφυλάσσουν από το να πάρετε αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν τους στόχους σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό λειτουργεί σαν μια οφθαλμαπάτη για τους πιο φιλόδοξους από εσάς και, αν δεν προσέξετε, μπορεί να εκτεθείτε εκεί που δεν πρέπει. Μετριάστε λίγο τους τόνους και αναλογιστείτε πιο είναι το πρωταρχικό καθήκον σας στους τομείς που δραστηριοποιήστε ή σας απασχολούν. Αισθηματικά μην επηρεάζεστε από ότι δεν σας ικανοποιεί και μην αντιδράτε χωρίς να σκέφτεστε. Οι ελεύθεροι έχετε αρκετές πιθανότητες να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά φροντίστε να μην τις αφήσετε μετέωρες, εξ αιτίας μιας παρόμοιας εμπειρίας του παρελθόντος.Όταν είστε ήρεμοι, παίρνετε καλύτερες αποφάσεις!

Παρθένος
Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό, επηρεάζει τη διάθεσή σας, το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει, αλλά και τις φιλίες, ή συγγενικές σας σχέσεις. Επίσης μπορεί να σας δημιουργήσει ένα πρόσθετο άγχος σχετικά με θέματα επαγγελματικά. Αν είστε όμως συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αν κρατηθείτε εκτός σημείων τριβής στο περιβάλλον σας και αν κάνετε μερικές μικρές υποχωρήσεις στο σπίτι, τότε η επίδρασή της δεν θα είναι τόσο άμεση. Οικονομικά, δέχεστε ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά πριν αποφασίσετε, καλό θα ήταν να ερευνήσετε περισσότερο το θέμα.Αφήστε τους δικούς σας ανθρώπους να σας παρασύρουν στον ενθουσιασμό τους.

Ζυγός
Είναι καιρός να κάνετε μερικές εκκαθαρίσεις στην προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον απέναντί σας Κριό, σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιό σας, επηρεάζει την συμπεριφορά σας και διογκώνει εν μέρει τις αιτίες που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Μην πάρετε αποφάσεις λοιπόν πριν σκεφτείτε διεξοδικά τις συνέπειες που θα επιφέρουν. Επίσης ένα οικονομικό ζήτημα που σας έχει δημιουργήσει εξαρτήσεις και υποχρεώσεις, φαίνεται να μπορεί να τακτοποιηθεί με τη βοήθεια τρίτων. Αισθηματικά η εβδομάδα δεν υπόσχεται τις εξελίξεις που φαντάζεστε.Διοχετεύστε σωστά την ενεργητικότητα και τα ταλέντα σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact