ΖΩΔΙΑ

Ερμής στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Ο πλανήτης Ερμής, μπαίνει στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου 2023 όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 22/12/2023. Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν έντονα τον Δεκέμβριο, πιθανώς να λυθούν τον Ιανουάριο 2024 και μέχρι τις 05/02/2024. Ο Ερμής είναι ίσως από τους σημαντικότερους πλανήτες γιατί μας επηρεάζει στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα.

Όσο ο Ερμής θα βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε σε σοβαρές συζητήσεις, να διαπραγματευτούμε και να εστιάσουμε σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε σημαντικές επαφές με άτομα εξουσίας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κατάλληλα τις καταστάσεις προκειμένου να ανελιχθούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο, από την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω:

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας εισέρχεται στον Αιγόκερω, και το βλέμμα σας εστιάζει πιο έντονα από ποτέ σε ζητήματα οικονομικά και επαγγελματικά. Αυτό το διάστημα σχετίζεται έντονα και με τρίτους, με την ψυχολογία σας, αλλά και την σεξουαλικότητα σας. Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να κερδίσετε τον σεβασμό των γύρω σας, να αναδείξετε τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά και να έχετε ευκαιρίες για κέρδη. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα λόγια σας, και την συμπεριφορά σας γιατί μέσα στον Δεκέμβρη, ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και αυτό μπορεί να μη σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Μόνο θετικές εξελίξεις έχετε να περιμένετε από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου. Καριέρα, έρωτας και δημιουργικότητα πάνε μαζί αυτό το διάστημα και η σκληρή δουλειά μπορεί πραγματικά να απογειώσει τόσο την φήμη, όσο και τη διάθεση σας. Θα αυξηθούν τα κέρδη σας, θα προκύψουν πιθανότητες περαιτέρω επέκτασης στις επιχειρήσεις σας και θα λαμβάνετε πιο σωστές αποφάσεις. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας και να έχετε απολαυστικές στιγμές με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά.

Αιγόκερως

Καλωσορίζετε τον Ερμή στο ζώδιο σας και θα λάβετε μεγάλη υποστήριξη το επόμενο διάστημα. Ευνοήστε σχεδόν σε κάθε τομέα, από οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά μέχρι και ερωτικά. Το προηγούμενο διάστημα μπορεί να νιώθατε κάπως κολλημένοι σε μια θέση ή κατάσταση που δεν σας αρέσει, πλέον όμως βρίσκετε τη διάθεση να τα αλλάξετε όλα αυτά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να αποφύγετε κάθε είδους νομική ή δικαστική διαφορά. Επίσης, η υγεία θα παραμένει λίγο αδύναμη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

jenny.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact