ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Καταριέμαι και καταδικάζω τους δράστες της επίθεσης στη Σουρούτς

«Είμαστε βυθισμένοι στο πένθος εξαιτίας μιας τρομοκρατικής πράξης που προκάλεσε 28 νεκρούς»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε σήμερα τους υπεύθυνους για την «τρομοκρατική επίθεση» που στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον 28 ανθρώπων και προκάλεσε τον τραυματισμό περίπου 100 άλλων στην πόλη Σουρούτς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Τούρκοι αξιωματούχοι είπαν πως η επίθεση, που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα έξω από ένα πολιτιστικό κέντρο, μπορεί να οφείλεται σε βομβιστική επίθεση από καμικάζι του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Ερντογάν έκανε τη δήλωση αυτή στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον επικεφαλής της τουρκοκυπριακής διοίκησης στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας.

«Είμαστε βυθισμένοι στο πένθος εξαιτίας μιας τρομοκρατικής πράξης που προκάλεσε 28 νεκρούς και πολυάριθμους τραυματίες. Εξ ονόματος του λαού μου, καταριέμαι και καταδικάζω τους δράστες αυτή της βιαιότητας», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact