ΖΩΔΙΑ

Ερωτικό ωροσκόπιο απο 2-8 Απριλίου 2018

Ζυγός

Η υποστήριξη συνεργατών θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση που σχετίζεται με έναν συγγενή.
Παρόλο που θα θελήσετε να είστε η υποστήριξη της οικογένειάς σας, να είστε προσεκτικοί με το άγχος και τη στάση απέναντι στον αγαπημένο σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ή αυτή θα σας υπενθυμίσει πόσο δυνατά είναι τα συναισθήματα που βιώνει για σας και ποια είναι η υποστήριξή σας στη ζωή.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα των θυγατρικών σας. Το θέμα των δεσμών θα επικρατήσει αυτή την εβδομάδα στη ζωή των Σκορπιών.

Θα υπάρχει κάτι σημαντικό που θα θελήσετε να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας. Το καλό είναι ότι κοιτάζετε προς μια κατεύθυνση και εσείς και οι δύο θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε την ασφάλεια στη σχέση σας. Αυτή την εβδομάδα σίγουρα θα νιώσετε ευγνώμονες για αυτό που έχετε στη ζωή σας.

Τοξότης

Οι άσχετοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα περιπλανηθούν σε αντιπαραγωγικές σκέψεις για τα πρότυπα αγάπης τους στο παρελθόν. Μην επιστρέφετε στις μνήμες που σας έβλαψαν. Εάν το κάνετε για να ρυθμίσετε το ρολόι σας, μην κάνετε τα ίδια λάθη, εντάξει; Αλλά αν υπάρχει κάποιος στο παρελθόν που προσπαθεί να σας δελεάσει, τα πράγματα θα είναι δύσκολα και διαφορετικά μεταξύ σας αυτή τη φορά.

Αιγόκερως

Η ρομαντική σας προοπτική συνεχίζει να δείχνει καλή, χάρη στην Αφροδίτη που κινείται μέσα από τον τομέα αγάπης σας. Ο πλανήτης της αγάπης θα είναι επίσης σε καλή θέση στον Κρόνο, στον πλανήτη της σταθερότητας και της δέσμευσης.

Αν είστε αποσυνδεδεμένοι, μπορείτε να συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο με το οποίο αισθάνεστε άνετα και ασφαλή. Θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε γνωρίσει τον εαυτό σας για πολύ καιρό. Όσοι από εσάς έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια σχέση μπορούν να απολαύσουν αρμονία.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα αντιμετωπίσουν ένα ερωτικό δίλημμα και θα χρειαστούν τις συμβουλές ενός στενού προσώπου. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι εσείς και ο φίλος σας ζείτε ήδη και κάνετε ορισμένες προσαρμογές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, τα σχέδιά σας θα είναι καλά.

Ιχθύς

Η ερωτική ζωή των Ψαριών μπορεί να απειληθεί από έναν στενό φίλο. Είναι σημαντικό να ορίσετε όρια για να καθορίσετε πόσο οι φίλοι σας μπορούν να παρέμβουν στην προσωπική σας ζωή. Να είστε σαφείς σε αυτόν ή αυτήν αν θέλετε να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact