ΖΩΔΙΑ

Ερωτικό ωροσκόπιο απο 2-8 Απριλίου 2018

Ο ρομαντισμός φαίνεται να λείπει…

Η επίτευξη των ρομαντικών σας αναγκών θα παρεμποδιστεί κατά κάποιον τρόπο. Αν έχετε αποφασίσει να οικοδομήσετε μια σταθερή βάση με τον φίλο σας, θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Τι σας περιμένει σύμφωνα με τον ζωδιακό σας κύκλο…

Κριός

Ο υδράργυρος είναι οπισθοδρομικός στο σημάδι σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις που λέτε έτσι δεν θα μετανιώσετε αργότερα. Θα είναι εύκολο να εκφράσετε τις σκέψεις σας, όμως θα βασιστείτε μόνο στον σύντροφό σας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να υπάρχουν δύο ερωτευμένοι.

Ταύρος

Με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα κοιτάξετε προς διάφορες κατευθύνσεις σε μια σειρά ερωτήσεων και αυτό μπορεί να προκαλέσει διαμάχη μεταξύ σας. Εάν οι δρόμοι σας είναι χωρισμένοι, δεν θα είστε κοντά ο ένας στον άλλο. Σκεφτείτε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και μπείτε κατευθείαν στο ψητό.
Ευτυχώς, την Παρασκευή η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα είναι σε τέλεια γωνία μεταξύ τους, η οποία θα βοηθήσει να εξομαλύνει τις παρεξηγήσεις στη ζωή την αγάπη σας. Η δέσμευση στη σχέση σας θα κερδίσει τελικά.

Δίδυμοι

Η κοινή χρηματοδότηση μπορεί να αποτελέσει πηγή διαμάχης μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε όχι μόνο δεν συμφωνήσουν για το πώς να περάσετε τα χρήματά σας, αλλά μπορεί να μείνει και απογοητευμένος που το τελευταίο διάστημα Οικονομικών έχουν κάποιο βάρος στη σχέση σας. Σκεφτείτε πώς να λύσετε αυτήν την παρανόηση.
Εάν είστε αποσυνδεδεμένοι, είναι πιθανό να χρειαστεί κάποιος που δεν μπορείτε να έχετε. Ίσως λυπάσαι ότι αυτή είναι μια ασυνήθιστη αγάπη. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ακούσετε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να μην πάνε όπως θέλετε. Μπροστά σας υπάρχουν μερικά εμπόδια που είτε πάνε μαζί είτε σας κάνουν να νιώθετε κουρασμένοι και ακόμη και να θέλετε να σπάσετε τη σχέση σας. Για τα μη σχετιζόμενα καρκινάκια, τα αστέρια δείχνουν μια νέα ρομαντική ευκαιρία. Να είστε ανοιχτοί για νέους γνωστούς.

Λέων

Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι η υποστήριξή σας για την επιτυχία της σταδιοδρομίας. Είναι πιθανό να συναντηθεί με επιρροή άτομα ή να σας παρακινήσει να συνεχίσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους συναδέλφους σας ή αντιμετωπίζετε δυσκολίες, μοιραστείτε με τον συνεργάτη σας. Οι ανύπαντροι μπορούν να συναντήσουν ένα ενδιαφέρον άτομο με το οποίο θα βρεθούν να έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα λάβει πολύτιμα μαθήματα σχετικά με την αγάπη. Γνωρίζετε ότι σε μια σχέση δεν θα είναι πάντα εύκολη και θα πρέπει να δώσετε περισσότερα από τον εαυτό σας, ακόμη και αν ακολουθείτε τα γεγονότα και όχι να ψάχνετε για γρήγορο ρομαντισμό. Αλλά είστε έτοιμοι για υπομονή, και θα σας ανταμείψει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact