ΚΑΙΡΟΣ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ”ΦΟΝΙΚΑ” ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ !

Τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας, έχουμε παρατηρήσει αρκετά ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως σφοδρό χαλάζι, ισχυρές καταιγίδες καθώς και αρκετούς κεραυνούς και θυελλώδεις ανέμους.

Την ερχόμενη εβδομάδα ωστόσο, αναμένουμε στην χώρα μας ένα ιδιαίτερα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, που αν δεν προσέξουμε σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, ίσως αυτό το κύμα κακοκαιρίας αποδειχθεί και φονικό θρηνώντας θύματα.

Πολλές φορές βουλωμένα ρέματα και φρεάτια, έχουν δημιουργήσει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, με κίνδυνο για απώλεια ανθρώπινων ζωών, που δυστυχώς πριν λίγους μήνες στην Ρόδο είχαμε.

Σας το αναφέρουμε αυτό, διότι τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται στην χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως από την Τρίτη και μετά, θα είναι αρκετά έντονα, με ισχυρές βροχές, χαλάζι και κεραυνούς. Θα πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει αυτά τα κύματα κακοκαιρίας, ώστε σε καμία περίπτωση να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές όπως και στο παρελθόν.

Ωστόσο θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να φανούμε προσεκτικοί και κατά την διάρκεια των ισχυρών αυτών φαινομένων, να μην βγούμε πουθενά και κυρίως έξω στους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, οι περιοχές που θα πληγούν την ερχόμενη εβδομάδα από αυτά τα ισχυρά κύματα κακοκαιρίας, θα είναι η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θεσσαλία καθώς και τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της βόρειας Πελοποννήσου.

Νεότερα γι’ αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη του καιρού για την χώρα μας, θα έχουμε και τις επόμενες ημέρες μέσω αναλυτικών άρθρων και προγνώσεων μας. Θα σας παρακαλούσαμε να μας λάβατε σοβαρά στα υπόψη σας και να τηρήσετε οι κάτοικοι των ανωτέρω τμημάτων, τα όσα σας είπαμε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact