ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Εστεμμένη πήρε την τιάρα και εξαφανίστηκε

Με το στέμμα της αξίας 120.000 λιρών εξαφανίστηκε η βασίλισσα της ομορφιάς της Μιανμάρ που βγήκε Miss Asia Pacific World, όταν οι διοργανωτές του διαγωνισμού της αφαίρεσαν το τίτλο επειδή ήταν αγενής και ανειλικρινής.

Η 18χρονη May Myat Noe, 18 κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας της νοτιοανατολικής Ασίας τον Μάιο όμως οι διοργανωτές ήθελαν να υποβληθεί σε επέμβαση αυξητικής στήθους για να της κλείσουν συμβόλαιο σε δισκογραφική εταιρεία.

Ο  David Kim, εκπρόσωπος Τύπου της διοργάνωσης, είπε ότι η 18χρονη ήταν μια απογοήτευση από την αρχή. Μετά τη νίκη της οι διοργανωτές ζήτησαν από την νικήτρια να αλλάξει την εμφάνισή της προκειμένου να γίνει πιο ελκυστική και να ακολουθεί καριέρα στο τραγούδι.

“Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει πιο όμορφη, έτσι την στείλαμε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση αυξητικής στήθους”, είπε. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι σπόνσορες του διαγωνισμού πλήρωσαν 6000 λίρες για την πλαστική. Εκτός αυτούς, οι διοργανωτές των καλλιστείων πλήρωσαν ένα 10ήμερο ταξίδι για την ίδια και τη μητέρα της στη Σεούλ. Τελικά όμως οι δέκα μέρες έγινα τρεις μήνες, αυξάνοντας κατά πολύ το κόστος .

Είπε ψέματα και ποτέ δεν σεβάστηκε τη διοργάνωση ,τον γενικό διευθυντή, τον μάνατζερ, τα ΜΜΕ και τους ανθρώπους που την έχρισαν νικήτρια, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Οι διοργανωτές έβγαλαν εισιτήριο επιστροφής στην Νοe όμως εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο.

Τώρα της ζητούν να επιστρέψει την τιάρα με τα Swarovski , η αξία της οποίας υπολογίζεται από 60.000-120.000 λίρες. “Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι πλέον εστεμμένη, όμως εκείνη νομίζει ότι όσο κρατά την τιάρα παραμένει νικήτρια. Δεν είναι πια” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των καλλιστείων.

Η φωτογραφία της κατέβηκε από την ιστοσελίδα των καλλιστείων και δίπλα από το όνομά της υπάρχει ο χαρακτηρισμός “έχει καθαιρεθεί”

Το κινητό της 18χρονης είναι κλειστό , σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ όμως εκτιμάται ότι κάποια στιγμή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο ανεπίσημος μάνατζέρ της δήλωσε ότι η Noe και οι διοργανωτές διαφώνησαν για την καριέρα που θα ακολουθούσε. “Η μητέρα της ήθελε να έχει τον έλεγχο, το ίδιο και οι διοργανωτές όμως”, ανέφερε.

Πηγή:daily mail

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact