ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Εστεμμένη πήρε την τιάρα και εξαφανίστηκε

Με το στέμμα της αξίας 120.000 λιρών εξαφανίστηκε η βασίλισσα της ομορφιάς της Μιανμάρ που βγήκε Miss Asia Pacific World, όταν οι διοργανωτές του διαγωνισμού της αφαίρεσαν το τίτλο επειδή ήταν αγενής και ανειλικρινής.

Η 18χρονη May Myat Noe, 18 κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας της νοτιοανατολικής Ασίας τον Μάιο όμως οι διοργανωτές ήθελαν να υποβληθεί σε επέμβαση αυξητικής στήθους για να της κλείσουν συμβόλαιο σε δισκογραφική εταιρεία.

Ο  David Kim, εκπρόσωπος Τύπου της διοργάνωσης, είπε ότι η 18χρονη ήταν μια απογοήτευση από την αρχή. Μετά τη νίκη της οι διοργανωτές ζήτησαν από την νικήτρια να αλλάξει την εμφάνισή της προκειμένου να γίνει πιο ελκυστική και να ακολουθεί καριέρα στο τραγούδι.

“Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει πιο όμορφη, έτσι την στείλαμε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση αυξητικής στήθους”, είπε. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι σπόνσορες του διαγωνισμού πλήρωσαν 6000 λίρες για την πλαστική. Εκτός αυτούς, οι διοργανωτές των καλλιστείων πλήρωσαν ένα 10ήμερο ταξίδι για την ίδια και τη μητέρα της στη Σεούλ. Τελικά όμως οι δέκα μέρες έγινα τρεις μήνες, αυξάνοντας κατά πολύ το κόστος .

Είπε ψέματα και ποτέ δεν σεβάστηκε τη διοργάνωση ,τον γενικό διευθυντή, τον μάνατζερ, τα ΜΜΕ και τους ανθρώπους που την έχρισαν νικήτρια, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Οι διοργανωτές έβγαλαν εισιτήριο επιστροφής στην Νοe όμως εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο.

Τώρα της ζητούν να επιστρέψει την τιάρα με τα Swarovski , η αξία της οποίας υπολογίζεται από 60.000-120.000 λίρες. “Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι πλέον εστεμμένη, όμως εκείνη νομίζει ότι όσο κρατά την τιάρα παραμένει νικήτρια. Δεν είναι πια” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των καλλιστείων.

Η φωτογραφία της κατέβηκε από την ιστοσελίδα των καλλιστείων και δίπλα από το όνομά της υπάρχει ο χαρακτηρισμός “έχει καθαιρεθεί”

Το κινητό της 18χρονης είναι κλειστό , σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ όμως εκτιμάται ότι κάποια στιγμή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο ανεπίσημος μάνατζέρ της δήλωσε ότι η Noe και οι διοργανωτές διαφώνησαν για την καριέρα που θα ακολουθούσε. “Η μητέρα της ήθελε να έχει τον έλεγχο, το ίδιο και οι διοργανωτές όμως”, ανέφερε.

Πηγή:daily mail

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact