ΕΛΛΑΔΑ

Έστησαν «υπεραγορά» με προϊόντα κλοπής

Σε «παντοπωλείο» προϊόντων κλοπής είχαν μετατρέψει το κατάστημα εμπορίας συσκευών και ανταλλακτικών κινητής τηλεφωνίας, δύο υπάλληλοι της επιχείρησης, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου, στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για τον υπεύθυνο και έναν υπάλληλο του καταστήματος, ηλικίας 40 και 46 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράβασης του Νόμου περί Όπλων.

Όπως προέκυψε από την επιτόπια αυτοψία και την μετέπειτα αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες προμηθεύονταν συστηματικά από δράστες κλοπών, διάφορα κλεμμένα αντικείμενα-προϊόντα, τα οποία τη συνέχεια διοχέτευαν παράνομα στην αγορά, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του καταστήματος, καθώς και σε δύο παρακείμενες αποθήκες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 600 φιάλες αλκοολούχων ποτών, 1.445 κονσέρβες, 5.652 είδη περιποίησης – καλλυντικά κ.α., 4 ραδι oCD αυτοκινήτου, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 295 κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας , προενεργοποιημένες με στοιχεία έτερων ατόμων, 2 συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (TASER), 2 πτυσσόμενες μεταλλικοί ράβδοι, προσωπικά έγγραφα έτερων ατόμων και 1 αεροβόλο πιστόλι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact