ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθεάθη στην Σπάρτη ο Μπακασέτας!

Δημοφιλή πρόσωπα της αθλητικής και καλλιτεχνικής σκηνής της χώρας εθεάθησαν την Τρίτη (5/3) στην πόλη της Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ», ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Τάσος Μπακασέτας και ο γνωστός τραγουδιστής, Πέτρος Ιακωβίδης, βρέθηκαν στη λακωνική πρωτεύουσα και πήραν μία «γεύση» από τη βραδινή ζωή, επιλέγοντας τη γνωστή «μπιραρία» στην κεντρική πλατεία.

Οι θαμώνες που τους αντιλήφθηκαν έσπευσαν να συνομιλήσουν μαζί τους και να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με τα ινδάλματά τους. Μπακασέτας και Ιακωβίδης, όπως είπαν άνθρωποι που τους προσέγγισαν, έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι, απολαμβάνοντας τις λίγες στιγμές αποσυμφόρησης από τις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

Ειδικά, ο έμπειρος άσος των «πρασίνων» που μετακινήθηκε στη χειμερινή περίοδο στο «Τριφύλλι» από την Τουρκία, είχε την ευκαιρία να γεμίσει μπαταρίες, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε ο προπονητής του, Φατίχ Τερίμ, ενόψει του επικείμενου κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έναρξη των πλέι οφ.

Όπως έμαθε ο «ΛΤ» και οι δύο επώνυμοι φέρονται να διέμειναν στη σύντομη παραμονή τους στη Λακωνία, σε γνωστό πολυτελές κατάλυμα του Μυστρά, που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευεξίας, ενώ δεν αποκαλύφθηκε εάν είχαν και συντροφιά μαζί τους. Παίκτης και ερμηνευτής, προφανώς, αναχώρησαν ανανεωμένοι και -ελπίζουμε- ικανοποιημένοι από την ελάχιστη αυτή σπαρτιατική εμπειρία.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, το προηγούμενο διάστημα είχε επισκεφθεί τη Σπάρτη και ο γνωστός παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος επίσης είχε διαμείνει σε κατάλυμα στην ευρύτερη περιοχή Μυστρά.

Σαφής είναι, εσχάτως, η προτίμηση σελέμπριτις της εγχώριας και διεθνούς σόου-μπιζ στον προορισμό Σπάρτη-Μυστρά, με το δέλεαρ όπως όλα δείχνουν να αποτελούν κυρίως τα 5αστερα τουριστικά συγκροτήματα που έχουν ανεγερθεί τα τελευταία χρόνια…

σσ: στη φωτογραφία διακρίνονται ο Π. Ιακωβίδης (1ος από αριστερά), ο Τ. Μπακασέτας (3ος από αριστερά) και ο Σπαρτιάτης προπονητής ποδοσφαίρου, Νείλος Καρράς (1ος από δεξιά). Ανάμεσά τους βρίσκονται νεαροί αθλητές της περιοχής μας.

Πηγή: Lakonikos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact