ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΘΝΙΚΗ….ΝΤΡΟΠΗ!!! – ΟΤΙ ΕΧΤΙΖΑΝ ΕΠΙ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ, ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ

ΕΘΝΙΚΗ….ΝΤΡΟΠΗ!!! – ΟΤΙ ΕΧΤΙΖΑΝ ΕΠΙ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ, ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ

Ελλάδα-Ν. Φερόε 0-1

Θα έχουμε να λέμε στα εγγόνια μας: Είδαμε την Εθνική να παίρνει Euro να παίζει μουντιάλ με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και να χάνει από τα Φερόες. Κι αυτά δεν θα τα πιστεύουν! Η εθνική που όλοι γνωρίσαμε ήταν σκέτη αποτυχία, κρίμα.

Ώρα να πάρει δρόμο ο Ρανιέρι και να σοβαρευτεί η ΕΠΟ, αρκετά ντροπιαστήκαμε.

Μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες στην Ιστορία της Εθνικής μέσα στο γήπεδο Καραΐσκάκη από τα Νησιά Φερόε με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2016.

Η ήττα αυτή (τρίτη σε 4 ματς), από το γκολ του Εντμουντσον στο 61΄, κατά 99% θέτει εκτός τελικής φάσης την ελληνική ομάδα, ενώ, πλέον, υπάρχει ξεκάθαρα και θέμα Ρανιέρι, με τον Ιταλό να βρίσκεται «προ των πυλών» της εξόδου.

Ελλάδα-Ν. Φερόε 0-1 (61’) με τον Έντμουντσον.


Goal Edmundsson – Greece 0-1 Faroe Islands – 14… από moezsf0012

Ο «χασάπης» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον γιατρό στο επάγγελμα, Γιώργο Σαρρή που… κατακρεούργησε την Εθνική ομάδα και έστειλε στον τάφο, ότι ομορφότερο είχε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ακόμη κι’ εμείς οι… λίγοι που από το περασμένο καλοκαίρι γράφαμε για τις ακατανόητες και επικίνδυνες επιλογές του προέδρου της ΕΠΟ, οι οποίες δημιουργούσαν σοβαρό κίνδυνο στα θεμέλια της Εθνικής ομάδας, αυτό δεν το είχαμε φανταστεί.

Κι’ όμως ο Γιώργος Σαρρής κατάφερε σε 3 μήνες να διαλύσει τα πάντα. Κι όμως ο γιατρός στο επάγγελμα, πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι τόσο επικίνδυνος και ανίκανος που μία υγιέστατη Εθνική ομάδα, την άφησε στον τόπο, νεκρή, να κείτεται στο χόρτο του Καραϊσκάκη μπροστά στα μάτια μας και στους ερασιτέχνες ψαράδες την Νήσων Φερόε. Ενας γιατρός που… άνοιξε τον θώρακα της Εθνικής ομάδας για να την χειρουργήσει και την πετσόκοψε, την κατακρεούργησε, την έκανε κομμάτια και μας την άφησε νεκρή να την κοιτάμε αποσβολωμένοι ακόμηκαι εμείς που το βλέπαμε το κακό να έρχεται.

«Να ζήσουμε, να την θυμόμαστε» που είπε και ο Αλέξης Σπυρόπουλος στο φινάλε της μετάδοσής του. Αιωνία της η μνήμη, να συμπληρώσω εγώ, αλλά όταν συνέλθουμε από το κακό που μας βρήκε, να δούμε ποιος σκότωσε ότι ομορφότερο γνώρισε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ιστορία του.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Η καριέρα του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της, με την ήττα από τα Νησιά Φερόε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Οι πρώτες πληροφορίες από το γήπεδο αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σαρρής είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του λίγο μετά το ντροπιαστικό 0-1, για την 4η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2016 και κατέληξαν στην απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό.

Ωστόσο επίσημα από την Ομοσπονδία δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, αν και όλα δείχνουν ότι το οικονομικό είναι το «αγκάθι». Από τη στιγμή που ο Ρανιέρι δεν παραιτείται, όπως ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, για να φύγει θα πρέπει να αποζημιωθεί. Υπόθεση όχι απλή.

Ο Ρανιέρι έχει κλειστό διετές συμβόλαιο με την ΕΠΟ, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι 800.000 ευρώ. Σε αυτά αν προστεθούν και οι περίπου 200.000 – 250.000 ευρώ των συνεργατών του, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι πάρα πολλά τα χρήματα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Παύλος Παπαδημητρίου, τόνισε στην ΝΕΡΙΤ: «Δεν έχει γίνει συμβούλιο. Οι άνθρωποι μιλούν μεταξύ τους. Δεν έχει προκύψει επαφή του προέδρου με τον προπονητή. Δεν ελήφθησαν και ούτε θα ληθφούν αποφάσεις εν θερμώ. Είναι ένα βράδυ με τεράστιο βαθμό δυσκολίας για την Ομοσπονδία, αλλά και για την ομάδα και τους παίκτες πάνω από όλα.

Είναι ένα βράδυ κατά το οποίο η Εθνική έχει χάσει εντός έδρας από τα Νησιά Φερόε. Τα πάντα απόψε είναι πρόβλημα. Πριν μιλήσει ο πρόεδρος με τον προπονητή, από τη θέση μου είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσω (σ.σ. για το τι θα γίνει). Τρέχουν οι εξελίξεις, θα σας κρατούμε ενήμερους».

Ελλάδα: Καρνέζης, Μανιάτης, Καράμπελας, Μανωλάς, Μόρας, Τοροσίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Σάμαρης, Γκέκας και Καρέλης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Μπακάκης, Τασουλής, Καπίνο, Γλύκος, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Κολοβός, Μάνταλος, Μαυρίας, Ντίνας και Αθανασιάδης.

Ν. Φερόε: Νίλσεν, Ντάβιντσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Νάες, Χάνσον, Μπενζάμισεν, Όλσεν, Βατναχάμαρ, Χολστ και Έντμουντσον.

Στον πάγκο οι: Τόμσεν, Γκέστσον, Σέρενσεν, Γιούστινουσεν, Γιάκομπσεν, Κ. Όλσεν, Χάνσεν, Όντμαρ, Ρ. Γιάκομπσεν και Μπαρταλστόβου.

Σε αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή:

Ολλανδία-Λετονία 19:00

Τσεχία-Ισλανδία 21:45

Τουρκία-Καζακστάν 21:45

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή:

Βέλγιο-Ουαλία 19:00

Κύπρος-Ανδόρα 19:00

Ισραήλ-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 21:45

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο:

Λουξεμβούργο-Ουκρανία 19:00

ΠΓΔΜ-Σλοβακία 21:45

Ισπανία-Λευκορωσία 21:45

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Γεωργία-Πολωνία 0-4

(51΄ Γκλικ, 71΄ Κριτσόβιακ, 73΄ Μίλα, 90+2΄ Μίλικ)

Γερμανία-Γιβραλτάρ 4-0

(12΄,29΄ Μίλερ, 38΄ Γκέτσε, 67΄αυτ. Σάντος)

Σκοτία-Ιρλανδία 1-0

(75΄ Μαλόνι)

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο:

Αγγλία-Σλοβενία 19:00

Σαν Μαρίνο-Εσθονία 19:00

Ελβετία-Λιθουανία 21:45

6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ-Ν. Φαρόε 0-1

(61΄ Εντμουντσον)

Ουγγαρία-Φινλανδία 1-0

(84΄ Γκέρα)

Ρουμανία-Β. Ιρλανδία 2-0

(74΄,79΄ Παπ)

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο:

Αυστρία-Ρωσία 19:00

Μολδαβία-Λιχτενστάιν 19:00

Μαυροβούνιο-Σουηδία 21:45

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή:

Αζερμπαϊτζάν-Νορβηγία 19:00

Βουλγαρία-Μάλτα 21:45

Ιταλία-Κροατία 21:45

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Πορτογαλία-Αρμενία 1-0

(72΄ Ρονάλντο)

Σερβία-Δανία 1-3

(4΄ Τόσιτς – 60΄,85΄ Μπέντνερ, 62΄ Κιάερ)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact