ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική ποδοσφαίρου: Προσευχές, βίντεο με Σίτι και… «προπόνηση Champions League»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, διανύει τις πρώτες του μέρες ως ομοσπονδιακός τεχνικός και ήδη έχουν καταγραφεί οι πρώτες του αλλαγές

Η εποχή Άγγελου Αναστασιάδη έχει αρχίσει στην Εθνική ομάδα, με τον Έλληνα τεχνικό να προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να συσπειρώσει τους ποδοσφαιριστές.

Το κλίμα που βγαίνει για την ώρα από την Εθνική, είναι πως ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί να φέρει τους διεθνείς πιο κοντά, να τους κάνει μια οικογένεια.

Ήταν κάτι που έλειπε από την «γαλανόλευκη» τον προηγούμενο καιρό και πλέον ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αρχίσει από εκεί την δουλειά του. Για την ώρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, φαίνεται να τα πηγαίνει καλά…

Οι προπονήσεις Champions League και το «είστε καλύτεροι απ’ όλους»

Ο 65χρονος τεχνικός, έχει έναν δικό του διαφορετικό και συνάμα μοναδικό τρόπο που προσπαθεί κάθε φορά να περάσει στους ποδοσφαιριστές του αυτό που θέλει. Στην πρώτη του ομιλία στην Εθνική ομάδα, μίλησε για προπονήσεις επιπέδου Champions League, με μοναδικό τρόπο…

«Πεθαμένα, εδώ θα κάνουμε δουλειά επιπέδου Champions League. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», ήταν τα χαρακτηριστικά πρώτα του λόγια προς τους διεθνείς. Η συνέχεια ήρθε την δεύτερη μέρα, όταν οι ποδοσφαιριστές είδαν βίντεο με αγώνες από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κάποια από αυτά, αλλά είχαμε βίντεο κι από ένα Κύπρος – Γερμανία 1-1 όταν ο ίδιος ήταν στον πάγκο της Κύπρου, όπως και από το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με την Φινλανδία.

Αυτό έγινε για να έρθει η δεύτερη τοποθέτηση του Αναστασιάδη προς τους διεθνείς μετά τα βίντεο που είδαν. «Εσείς είστε πολύ καλύτεροι απ’ όλους αυτούς, δεν υπάρχουν! Θα τους νικήσετε όλους, είστε οι καλύτεροι», ήταν τα λόγια του.

Το δικαίωμα της προσευχής και ο αγιασμός στα νερά

Το δέσιμο του Αναστασιάδη με την θρησκεία είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει προσευχή στο πρόγραμμα και της Εθνικής ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε το δικαίωμα της επιλογής στους διεθνείς αν θα βρίσκονται στην προσευχή ή όχι. Όσοι το θέλουν μπορούν να είναι σε αυτή, όσοι δεν το επιθυμούν είναι ελεύθεροι να απουσιάζουν.

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την καλή σχέση του με την θρησκεία, είναι το γεγονός ότι έβαλε αγιασμό στα νερά των διεθνών. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λοιπόν, ο Άγγελος Αναστασιάδης κάνει τα πάντα ώστε να δει την Εθνική ομάδα και πάλι δεμένη σαν μια γροθιά.

Να συσπειρώσει τους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί να μάχονται για το καλό της «γαλανόλευκης», κάτι που σε γενικές γραμμές αρέσει και στους ίδιους τους διεθνείς…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact