ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζονται για επιστράτευση στο πεντάγωνο; – Σε πλήρη ισχύ οι Ένοπλες Δυνάμεις

Πάγωσαν όλοι με την αποκάλυψη Μυλωνάκη!

Καταιγιστικές εξελίξεις σε Κύπρο και Ελλάδα..

«Όποιος θέλει Ειρήνη προετοιμάζεται για πόλεμο» είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης στο «Εκρηκτικό Δελτίο» του ΑΡΤ και πολύ καλά το έθεσε. Σοφή κουβέντα!

Η «Κυκλωτική» κίνηση των εχθρών της πατρίδας μας αυτή τη στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη. Απο τα ανατολικά έχουμε την Τουρκία. Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνετε.

Πρέπει να το καταλάβουν αυτό όλοι οι πολιτικοί. Και βέβαια με την αριστερά στην κυβέρνηση θα το καταλάβουν και οι «αριστεροί».

Σκόπια και Αλβανία είναι ξεσηκωμένες. Δεν δέχονται τίποτα. Σου λέει βρήκαμε την Ελλάδα γονατισμένη οικονομικά; Δεν βρήκαν όμως την  άμυνα γονατισμένη.!

Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, πως οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε πλήρη ισχύ.

Αυτή τη στιγμή το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι αρχηγοί των κλάδων και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Τα πάντα ξεσκονίζονται. Φάκελοι για τους απόστρατους αξιωματικούς, επιστρατεύσιμα φύλα πορείας για τους οπλίτες και βέβαια η νέα σειρά που μπαίνει σε λίγες μέρες στις ένοπλες δυνάμεις για να καταταχθεί πάει κατευθείαν στην πρώτη γραμμή κρούσης-στις μάχιμες μονάδες σε νησιά, Έβρο κτλ.

Ωστόσο, την ώρα που τα εθνικά μας θέματα είναι κρίσιμα τις τελευταίες μέρες, οι πολιτικοί παίζουν τις κουμπάρες σήμερα στη βουλή για την υπόθεση Novartis.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact