ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζονται περισσότερα από δύο εντάλματα σύλληψης στην Πάτρα

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι περισσότεροι από δύο.

“Δεν πρέπει να εντυπωσιαστούμε εάν τα εντάλματα συλλήψεως – που το ρεπορτάζ μου λέει ότι θα βγουν τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες – είναι παραπάνω από δύο” τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης.

“Το δικό μου ρεπορτάζ, που είναι ασφαλές, λέει ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα σύλληψης είναι περισσότερα από δύο, δηλαδή μπορεί να δούμε εντάλματα για τρία άτομα” πρόσθεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής “Πρωινό”.

“Οι άνθρωποι που μου το είπαν απεξαρτούν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν.

Τώρα όμως που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη, αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Είναι μία ξεχωριστή διαδικασία” υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι οι εμπλεκόμενοι είναι περισσότεροι από δύο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact