ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμο το cast για την ταινία της ζωής του Αντετοκούνμπο – Ποιος θα ενσαρκώσει τον MVP του NBA

Σύμφωνα με το variety.com, ο Uche Agada θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής, υποδυόμενος τον Γιάννη στο ντεμπούτο του στις μεγάλες διοργανώσεις. Παρά την έλλειψη εμπειρίας του, οι υπεύθυνοι του casting έκριναν ότι είναι ιδανικός για τον ρόλο.

Στο τελικό στάδιο παραγωγής έχει μπει η κινηματογραφική ταινία για τον MVP του MBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, την οποία ετοιμάζει η Disney, ενώ έγινε πλέον γνωστό και το cast.

Τους ρόλους των γονέων Αντετοκούνμπο θα αναλάβουν η Yetide Badaki σαν Vera και ο Dayo Okeniyi σαν Charles.

Η ταινία σύμφωνα με το Deadline.com θα παρουσιάζει την ζωή και την σταδιοδρομία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ καθώς η ιστορία του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο σταρ των Milwaukee Bucks, γιος μεταναστών από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στην Αθήνα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα πριν κλείσει τα 18. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα πριν βρεθεί στην Ισπανική CAI Zaragoza το 2013 και μετέπειτα στο NBA όπου κατέκτησε τον τίτλο του πιο σημαντικού παίκτη (MVP) για τις επιδόσεις του το 2017.

Η ταινία, η οποία θα ονομαστεί πιθανότατα όπως το ψευδώνυμο του Αντετοκούνμπο, «Greek Freak», είναι η τελευταία ταινία μεγάλου μήκους από την δημιουργική ομάδα της Disney για τη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+, μετά από την «Lady and the Tramp», το «Stargirl», αλλά και τις θεατρικές επιτυχίες, όπως ο «Aladdin» και το «Lion King».

Όταν ανακοινώθηκε από την Disney ότι στα σχέδιά της είναι ταινία για τη ζωή του «Greek Freak», εκείνος έκανε στα social media, την ακόλουθη ανάρτηση:

«Η Disney θα κάνει ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειας μου και ψάχνουν για ηθοποιούς που θα υποδυθούν εμένα και τον αδερφό μου, Θανάση σε παιδική ηλικία. Δεν χρειάζεται εμπειρία. Βοηθάει αν μοιάζεις με τα όμορφα αγόρια των φωτογραφιών παρακάτω και αν είχατε εμπειρία από μπάσκετ. Διαδώστε το», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact