ΚΟΣΜΟΣ

«Έτσι είναι όταν μαθαίνεις πως βρέθηκε η νεκρή σου κόρη»

Εντοπίστηκαν τα οστά 18χρονης που είχε εξαφανιστεί – H συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας της

Ανθρώπινα λείψανα μιας νεαρής γυναίκας, που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2015, ανακάλυψαν οι αρχές στο Άρκανσας, μέσα σε έναν σωλήνα, στο πάρκο όπου είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό της.

Ήταν 28 χρονών.

Η υπόθεση είχε μείνει άλυτο μυστήριο επί τρία χρόνια. Με την έναρξη όμως νέας έρευνας για την Ebby Steppach, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν ρομπότ μέσα στον σωλήνα αλλά και να σκαφτεί τμήμα του σωλήνα το οποίο ήταν απροσπέλαστο. Έτσι, η αστυνομία έφτασε στο μακάβριο εύρημα.

Τα ανθρώπινα απομεινάρια μεταφέρθηκαν σε εγκληματολογικό εργαστήριο για ταυτοποίηση, αλλά η αστυνομία ενημέρωσε την οικογένεια της κοπέλας πριν τη μεταφορά τους.

wzhrut06

Η οικογένειά της δημοσιοποίησε, μέσω Facebook, δήλωση, στην οποία επιβεβαιώνει πως ταυτοποιήθηκαν τα οστά και ανήκουν στη 18χρονη.

Η ανακάλυψη αποτέλεσε έκπληξη, επειδή το πάρκο είχε προηγουμένως ερευνηθεί στο πλαίσιο των αναζητήσεων για την άτυχη κοπέλα. Είχαν μάλιστα χρησιμοποιηθεί και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, χωρίς όμως να καταφέρουν να οδηγήσουν τις αρχές σε κάποιο αξιόλογο στοιχείο.

Λίγο πριν την εξαφάνισή της, η 18χρονη είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον αδελφό της, ο οποίος είπε στην αστυνομία πως ακουγόταν αποπροσανατολισμένη και μπερδεμένη, καθώς έλεγε  πως είχε χαθεί και δεν ήξερε ούτε πού βρισκόταν ούτε με ποιον.

Για σχεδόν τρία χρόνια, οι γονείς της δεν σταμάτησαν αν ζητούν τη βοήθεια οποιουδήποτε γνώριζε κάτι για την υπόθεση, προσφέροντας αμοιβή 50.000 δολαρίων.

«Έφτασε η μέρα… Για καιρό αναρωτιόμουν πώς θα ήταν, ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας, ένα χτύπημα στην πόρτα; Έγινε με ένα τηλεφώνημα από τον Μάικλ (τον σύζυγό της) που μου πρότεινε να πάμε να φάμε, αυτό δεν έχει γίνει εδώ και 15 χρόνια. Κι έτσι κατάλαβα… Τα ουρλιαχτά, δεν μπορούσα να τα βγάλω αρκετά δυνατά, δεν μπορώ να ανασάνω, δεν μπορώ να σταθώ. Θέλω να πάω σπίτι και να καλύψω τα αυτιά μου και την καρδιά μου. Δεν θέλω να πονάω πια. Έτσι είναι όταν μαθαίνεις πως βρέθηκε η νεκρή σου κόρη» ήταν η συγκλονιστική εξομολόγησή της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact