ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ευαγγελία Σαμιωτάκη: Για ποιον γνωστό τραγουδιστή σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι

Την αποκάλυψη των μοναδικών και άκρως συγκινητικών στιγμών που του χάρισε η Ευαγγελία Σαμιωτάκη, ανάρτησε στο προσωπικό του blog ο τραγουδιστής Μαζί με ένα δικό του κείμενο αλλά και ένα βίντεο ντοκουμέντο, ο Ματθαίος Γιαννούλης, σε ένα διάλλειμα από την προετοιμασία του για την έναρξη των εμφανίσεών του στη «Πύλη Αθηνών» μαζί με τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Γιώργο Δασκαλάκη και τη Γωγώ Ρωμαίου, θέλησε να γράψει λίγα λόγια για την αγαπημένη του ηθοποιό που αντιμετωπίζει εκ νέου προβλήματα υγείας.

«Θυμάμαι ήταν τέλη του χειμώνα και τραγουδούσα σε ένα μαγαζί στόν Αγ.Δημήτριο στο Μπραχάμι. Ήταν οι μέρες που μου είχε γίνει μιά πρόταση για συνεργασία με ένα θίασο πολλών γνωστών ηθοποιών για μια περιοδεία καλοκαιρινή σε όλη την Ελλάδα. Ρώτησα ποιοι ηθοποιοί θα συμμετείχαν. Ολοι τους επιτυχημένοι και καταξιωμένοι ο καθένας στο είδος που παίζει. Ο μοναδικός Γιώργος Γεωργίου ο Γιώργος Βασιλείου και πολλοί άλλοι

.Ανάμεσα τους ήταν μια μοναδική κυρία του Ελληνικού θεάτρου η Ευαγγελία Σαμιωτάκη γυναίκα του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου.Σπύρος Καλογήρου…ο κακός των Ελληνικών ταινιών με την παιδική ψυχή. Μού ειπαν οι ηθοποιοί ότι θα έρθουν το βράδυ στο μαγαζί να πιούμε ένα κρασί και να γνωριστούμε και από κοντά με όλους. Τούς περίμενα στο μαγαζί….και ξαφνικά μαζί με όλους τούς ηθοποιούς βλέπω να μπαίνει μαζί τους μέσα στο μαγαζί και η Ευαγγελία Σαμιωτάκη.

Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση γιατί καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν περίμενα με τίποτα οτι θα ερχότανε κι αυτή μαζί. Χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ όταν την είδα που πραγματικά συγκινήθηκα.Τους χαιρέτησα όλους,μα στάθηκα κοντά σ αυτή τη γυναίκα,κοντά σ αυτή την ψυχούλα και πιάσαμε την κουβέντα για αρκετή ώρα. Είπαμε πολλά και διάφορα. Ήτανε τόσο σημαντικά για μένα όλα αυτα πού μου είπε. Τη ρώτησα πώς και ήρθε στο μαγαζί να με ακούσει απο την στιγμή πού ειναι σε καροτσάκι και ήταν τόσο δύσκολη η μετακίνηση της!

Μού απαντάει: Ματθαίε είσαι ο μοναδικός τραγουδιστής που μπορούσε να με κάνει να σηκωθώ απ το καροτσάκι αυτο. Απο τοτε που πέθανε ο Σπύρος δεν βγαίνω δεν πάω πουθενά,δεν συμμετέχω πουθενά. Όταν όμως μου είπαν ότι θα είσαι εσυ…αμέσως είπα ΝΑΙ. Και ξέρεις γιατί? Γιατί ήσουν ο λατρεμένος τραγουδιστής του Σπύρου Καλογήρου. Ο Σπύρος σε θαυμαζε,σε λάτρευε και χαιρότανε όταν άκουγε μονο τη δική σου φωνή. Αυτος ειναι γνήσιος μού έλεγε. Δάκρυσε. Την αγκάλιασα…τη φίλησα….και απλά της είπα ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ! Ήταν τόσο μεγάλη εμπειρία για μένα. Με έκαναν τόσο ευτυχισμένο τα λόγια της.

ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ VIDEO ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ..ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ματθαίος Γιαννούλης.

 

 

 

Tromaktiko

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact