ΕΛΛΑΔΑ

Euroferry Olympia: Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από την ανάσυρση του νεκρού οδηγού

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού άνδρα από το πλοίο Euroferry Olympia. Οι Πυροσβέστες εντόπισαν τον άτυχο οδηγό σε καμπίνα φορτηγού στο γκαράζ 2 του πλοίου.

Η σορός βρέθηκε απανθρακωμένη, ενώ καμένο ήταν και το φορτηγό του άνδρα, γι’ αυτό και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητά του.

Αυτή τη στιγμή άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και της ΕΜΑΚ έχουν ανέβει στο πλοίο και προχωρούν σε έλεγχο στα ασφαλή σημεία του πλοίου, και συγκεκριμένα εκεί όπου δεν έχουν αναπτυχθεί μεγάλα θερμικά φορτία, στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του. Η επιχείρηση εξελίσσεται ως εξής. Οι 43 πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο έχουν χωριστεί σε ομάδες δέκα ατόμων και ανεβαίνουν εναλλάξ στο πλοίο.

Δείτε τις φωτογραφίες

Θα παραμείνουν εκεί όλο το βράδυ, ερευνώντας εξονυχιστικά κυρίως τα γκαράζ -2 και -3, εκεί δηλαδή που ξέσπασε η φωτιά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ανοίγουν ένα-ένα τα οχήματα που βρίσκονται στα γκαράζ, στην προσπάθεια εντοπισμού των αγνοουμένων. Ωστόσο, ακόμα δεν μπορούν να προσεγγίσουν όλα τα φορτηγά καθώς υπάρχουν δύο παράγοντες που δυσχεραίνουν το έργο τους. Αυτός είναι και ο λόγος που η επιχείρηση γίνεται πλέον με πολύ αργούς ρυθμούς.

Πρώτον, σε κάποια σημεία η θερμοκρασία παραμένει πολύ υψηλή. Δεύτερον, δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα, λόγω των πυκνών καπνών και της απουσίας φωτισμού.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact