ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Eurovision 2016: Απόψε οι Πόντιοι διαγωνίζονται για μια θέση στον τελικό

Το Utopian Land και οι Argo, μπορεί να έχουν κερδίσει το κοινό στη Σουηδία μετά τις δύο πρόβες, όμως οι στοιχηματικές δεν δείχνουν να πιστεύουν στη χώρα μας. Αυτό φαίνεται από τα ποσοστά που της δίνουν και την αφήνουν εκτός τελικού.

Λίγες ώρες όμως έχουν μείνει και θα δούμε κατά πόσο τα προγνωστικά θα δικαιωθούν ή η Ελλάδα θα καταφέρει για ακόμα ένα χρόνο να βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου…

Μια νέα βερσιόν του βιντεοκλίπ των Argo, που δείχνει τα πρόσωπα του συγκροτήματος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Το σχόλιό του μάλιστα είναι «Χοπ-χοπ – Τεμέτερον χιπ-χοπ»! Απόψε οι Πόντιοι διαγωνίζονται στη Στοκχόλμη για μια θέση στον τελικό.

“Η αλήθεια είναι πως πηγαίναμε εκεί με κατεβασμένο το κεφάλι… Είναι καλό που μετά την πρώτη πρόβα, είχαμε θετικά σχόλια. Αυτό τους έδωσε θάρρος και μία ελπίδα… έχει καλά τραγούδια ο α’ ημιτελικός, αν ήμασταν στον β’, νομίζω πως θα περνάγαμε άνετα. Είναι όλες οι χώρες που δεν μας ψηφίζουν ποτέ, δεν υπάρχουν και τα Βαλκάνια μέσα… Όταν έχεις ένα Χ μπάτζετ κάνεις παπάδες, όταν είσαι με τρεις και εξήντα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι αυτό! Πριν χρόνια αναρωτιόμασταν αν θα είμαστε στη δεκάδα και τώρα λέμε αν θα περάσουμε στον τελικό».

Λίγο πριν τον α ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα η χορογράφος της ελληνικής αποστολής, Μαρία Λυραράκη αποκαλύπτει.

«Ήταν αρκετά κουραστικό και για μένα και για εκείνους γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ και πάρα πολλές ώρες. Βάλαμε τα κλάματα, γελάσαμε, σηκωθήκαμε, πέσαμε, είχε διάφορα για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Όντως δυσκολεύτηκα γιατί δεν είχαν εμπειρία, που και εμπειρία να έχεις, σε αυτό το stage πρέπει να έχεις κότσια για να σταθείς», είπε, στην εκπομπή «Happy Day», η Μαρία Λυραράκη και συνέχισε: «η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά κουράστηκα τόσο, άρα το μεγάλο στοίχημά μας απόψε είναι να παίξουν με τις κάμερες, να διασκεδάσουν και να δώσουν το παραπάνω από το 100% και τους έχω πει κιόλας και μακάρι να το κάνουν σαν να είναι η τελευταία φορά».
Και πρόσθεσε στην κάμερα του Happy Day: «δεν θα γίνουν ιδιαίτερα μεγάλες αλλαγές στη χορογραφία, αλλά κάτι θα αλλάξει στο χώρο. Την Χριστίνα την έβαλα πίσω για να κάνει την μεγαλύτερη πασαρέλα, ενώ στις πρόβες πηγαίναν όλοι μαζί».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact