ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έξαλλος ο Κιμούλης με τον Πιατά

Δεν έχει τέλος όπως δείχνουν οι εξελίξεις ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει από την ξαφνική ανακοίνωση της ματαίωσης της περιοδείας της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες» με τον Γιώργο Κιμούλη να ξεσπά προχθές για την ανακοίνωση της διακοπής και χθες να γίνεται έξαλλος με τον συμπρωταγωνιστή του στην παράσταση, Δημήτρη Πιατά.

Γιατί; Για μια νέα ανακοίνωση που ήρθε χθες στη δημοσιότητα και η οποία φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Πιατά. Η ανακοίνωση γράφει:

«Εγώ, ο Δημήτρης Πιατάς, συμμετέχοντας ως πρωταγωνιστής στην παράσταση του Αριστοφάνη «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» μια παράσταση που είμαι περήφανος για το καλλιτεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα, δημιουργία του σκηνοθέτη, διασκευαστή και φίλου, Γιώργου Κιμούλη… τελείωσε… άδοξα και δυστυχώς δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε από το κοινό.
Οι οικονομικές μου απαιτήσεις ως επαγγελματία ικανοποιήθηκαν πλήρως από τις επιχειρήσεις ΑΚΡΟΠΟΛ και συγκεκριμένα από τον επιχειρηματία, Φάνη Κιρκινέζο.
Ο πόνος μου είναι μια προσωπική μου υπόθεση, που αφορά εμένα… και δεν ανήκει σε κανέναν άλλον. Πολύ περισσότερο δεν θα γίνει «τροφή» σε κανένα Μ.Μ.Ε.

Μετά τιμής
Δημήτρης Πιατάς
Ηθοποιός»

Η αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη και σε αυτήν την ανακοίνωση ήταν και πάλι δημόσια. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που δεν μασάει τα λόγια του τα «έχωσε» γερά στον συμπρωταγωνιστή του γράφοντας:

«…γεια σου, ρε “φίλε” Δημήτρη, που “νιώθεις πόνο απ’ τον ξαφνικό θάνατο” και που “ο πόνος είναι προσωπική σου υπόθεση” και “δε θες να γίνει τροφή σε κανένα ΜΜΕ”!!! – Τότε γιατί έστειλε την επιστολή σου σε όλα τα ΜΜΕ η εταιρεία ΑΚΡΟΠΟΛ; – Δε μπορούσες τουλάχιστον να τους πεις, πως θα τη στείλεις εσύ, ώστε να φανεί, πως ήταν μία “αυθόρμητη” δική σου “πονεμένη” κίνηση; – Τι να πω; Κι εγώ λυπάμαι, αλλά για άλλους λόγους από τους δικούς σου. – Εύχομαι τουλάχιστον όλο αυτό να αναγκάσει τον Κιρκινέζο, έστω κι αν εισπράττει σαν αντικαταβολή κάποιες “δηλώσεις μετανοίας”, να δώσει σε όλους τα χρήματα, που οφείλει σιγά σιγά (ήθελα να ήξερα ΤΩΡΑ πού τα βρίσκει; – Ποιοι του τα δίνουν; Περίεργο ξαφνικά, αλλά είναι άλλο θέμα συζήτησης), μόνο και μόνο για να μπορεί ελεύθερα να συγκρουστεί με τους “κακούς” Κιμούλη και Τσακνή ! Χάνεται η αξιοπρέπεια, αλλά δίδονται κάποια χρήματα σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη πιο πολύ απ’ όλους (;)… πάλι καλά…»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact