ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες στα Ψαχνά Ευβοίας

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, τρεις υποθέσεις ληστειών σε σπίτια, που διαπράχθηκαν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2013 στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Εύβοιας.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την κα Ανακρίτρια Χαλκίδας, για διάπραξη ληστειών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση Νομοθεσίας περί Όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος μαζί με τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό του, ενέχονται στις ακόλουθες εγκληματικές ενέργειες:
Την 15-12-2013 περίπου στις 21:00 το βράδυ, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία τους, στην περιοχή της Πλατάνας Ευβοίας. Οι δράστες με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού, ακινητοποίησαν τα θύματα τους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Την 25-12-2013 και βραδινές ώρες, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία τους, στα Πολιτικά Ευβοίας. Οι δράστες με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριού, αφαίρεσαν δύο χρυσές βέρες, ένα ρολόι χειρός και το χρηματικό ποσό των 100 περίπου ευρώ. Την 26-12-2013 και μεσημβρινές ώρες, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών στην οικία του, στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας. Οι δράστες ομοίως με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τα θύματα τους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact