ΚΟΣΜΟΣ

FAZ: Ο Mίλων Γιαννόπουλος είναι απόστολος του μίσους

Η γερμανική εφημερίδα κατακεραυνώνει τον Ελληνοβρετανό υποστηρικτή του Τραμπ

Μύδρους κατά του Mίλων Γιαννόπουλου, του 32χρονου Ελληνοβρετανού, καθολικού ομοφυλόφιλου και υποστηρικτή του Τραμπ εξαπέλυσε η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Algemeine Zeitung.

«Εναντίον των προσφύγων, των δικαιωμάτων των γυναικών, της “δικτατορίας της γνώμης”: O Mίλων Γιαννόπουλος είναι η προσωποποίηση της δεξιάς – συντηρητικής διαδικτυακής πύλης Breitbart, η οποία υποστήριξε αναφανδόν την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ.

Πίσω από αυτήν την πύλη βρίσκεται μια κίνηση η οποία θέλει να διασπάσει την αμερικανική κοινωνία», γράφει χαρακτηριστικά η γερμανική εφημερίδα.

Όταν ο απόστολος του μίσους μιλά στο Οχάιο στους μαθητές του γίνεται σε λίγα λεπτά σαφές σε όλους ποιος είναι υπεύθυνος για τα δεινά της ανθρωπότητας: οι φιλάνθρωποι, οι φεμινίστριες, το Ισλάμ, οι αιώνια μαλθακοί και φυσικά η Χίλαρι Κλίντον, συνεχίζει η συντηρητική γερμανική εφημερίδα.

Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ η ρεπουμπλικανική φοιτητική οργάνωση του πανεπιστημίου του Οχάιο στο Κολόμπους είχε προσκαλέσει τον σταρ της δεξιάς – συντηρητικής διαδικτυακής ειδησεογραφικής πύλης Breitbart για να δημιουργήσουν κλίμα κατά της δημοκρατικής υποψήφιας και υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μίλων Γιαννόπουλος βρίσκεται στο βήμα και την χλευάζει για την υπόθεση των e-mails, τον πλούτο της, το «διαβολικό χαμόγελό» της, το «απατηλό πρόσωπό» της.

«Η Κλίντον είναι μια πολεμοκάπηλη» και «η απόλυτη κλαψιάρα», φωνάζει ο νεαρός Βρετανός και οι ακροατές του, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι φοιτητές, βγάζουν κραυγές ικανοποίησης. Εάν η Κλίντον γίνει πρόεδρος «η Αμερική θα γεμίσει πρόσφυγες όπως η Γερμανία και η Σουηδία, οι οποίες έχουν μεταβληθεί σε κέντρο βιασμών της Ευρώπης» λέει ο Μ. Γιαννόπουλος.

Ακολουθούν και πάλι αλαλαγμοί ικανοποίησης οι οποίοι κορυφώνονται όταν παρουσιάζει την απόλυτη λύση για την επαπειλούμενη παρακμή της Δύσης: τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ονομάζει «μπαμπάκα», τον πιο υπέροχο υποψήφιο πρόεδρο ο οποίος έχει υπάρξει ποτέ».

«Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι σε αυτήν την αίθουσα θα ψηφίσουν Τραμπ» φωνάζει ο Μ. Γιαννόπουλος. «Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική», όπως περιγράφει την ομιλία του η γερμανική εφημερίδα.

Ο κόσμος του Μίλωνα Γιαννόπουλου, ενός ομοφυλόφιλου καθολικού, μπορεί να οριοθετηθεί με τόση σαφήνεια όσο και τα στερεότυπά του: η ανοχή είναι απόδειξη αδυναμίας, η ισότητα αυταπάτη, η πολιτική ορθότητα ένας παράλογος περιορισμός της ελευθερίας της γνώμης, την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς μόνο με τη μεγαλύτερη δυνατή πρόκληση και δυναμικό ανδρικό δυναμισμό.

Παλαιότερα, ο 32χρονος, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Βρετανία, έγραφε για βρετανικές εφημερίδες περί τεχνολογίας, αργότερα ίδρυσε το διαδικτυακό περιοδικό «The Kernel», δημοσίευε άρθρα γνώμης σε διάφορα ΜΜΕ και είχε ξεκινήσει εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Ήδη από τότε χαρακτήριζε τον εαυτό του ως «φιλελευθεριάζοντα του πολιτισμού» και «φονταμενταλιστή του ελεύθερου λόγου», ο οποίος αγωνιζόταν κατά των «αυταρχικών» ιδεολογιών της «οπισθοδρομικής Αριστεράς» και ολοένα και συχνότερα γινόταν λόγος γι’ αυτόν λόγω σκανδάλων του και διότι καταφερόταν δημόσια κατά των δικαιωμάτων των γυναικών, γράφει η FAZ.

Έτσι έγινε σύντομα το σύμβολο όλων εκείνων οι οποίοι πρέσβευαν απόψεις όπως οι δικές του περί «δικτατορίας της γνώμης του αριστερού κυρίαρχου ρεύματος».

Από τότε που δραστηριοποιήθηκε ως διακεκριμένος συντάκτης της ειδησεογραφικής πύλης Breitbart News, ο οποίος υποστηρίζει αναφανδόν την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και τις πλέον απεχθείς ύβρεις του, ο Μ. Γιαννόπουλος έκανε ανοιχτά προεκλογική εκστρατεία υπέρ του ρεπουμπλικανού με το να ενισχύει με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα τους φόβους, τους οποίους υποδαυλίζει αυτός, σαν να βρισκόταν σε μια αίθουσα η οποία κάνει αντίλαλο, ιδίως σε ό,τι αφορά στο θέμα της μετανάστευσης.

Πριν λίγο καιρό έκανε σε μια έκθεση τέχνης μπάνιο με άλλους oμοφυλόφιλους σε μια μπανιέρα γεμάτη με αίμα γουρουνιών, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι το οποίο έγραφε «Ξανακάντε την Αμερική μεγάλη».

Το αίμα, όπως εξήγησε, προέρχεται από αθώους ανθρώπους, οι οποίοι φονεύτηκαν από παράνομους μετανάστες. Η καλλιτεχνική εγκατάσταση αποτελεί «μια προειδοποίηση στην Ευρώπη», όπως είπε.

Πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο υπέρ του Τραμπ στο οποίο καιγόταν μια σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η «οπισθοδρομική Αριστερά», αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ευμενή μεταχείριση των ομοφυλοφίλων ανδρών και κάθε άλλης μειοψηφίας στην Αμερική, διότι “εισάγουν” στην Αμερική μουσουλμάνους , όπως λέει στο βίντεο.

«Η Ευρώπη το κάνει ήδη. Παρακαλώ μην κάνετε το ίδιο λάθος». Το βίντεο τελειώνει με τα λόγια: «Ψηφίστε Ντόναλντ Τραμπ. Πριν είναι αργά».

Ο Μ. Γιαννόπουλος χρησιμοποιεί το γεγονός ότι είναι ο ίδιος ομοφυλόφιλος ως άλλοθι για την ανεκτικότητα του, η οποία νομιμοποιεί την μη ανεκτικότητά του, καταλήγει η συντηρητική γερμανική εφημερίδα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact