ΖΩΔΙΑ

Πώς φιλάει ένας άνδρας ανάλογα με το ζώδιό του;

Ζυγός

Ζουν για να ευχαριστούν τις παρτενέρ τους. Με κάθε φιλί που θα σας δίνουν, θα ζείτε την πιο παθιασμένη, ρομαντική εμπειρία που είχατε ποτέ. Σαν ιππότες του βασιλείου, δημιουργούν έναν ήπιο κύκλο στο λαιμό σας με μια σειρά από φιλιά, με μετάβαση από το κάτω μέρος του λαιμού ακριβώς πίσω από το αυτί, γύρω από το στέρνο και με φινίρισμα πίσω από το άλλο αυτί.

Σκορπιός

Το φιλί που ξεχνάς οτιδήποτε άλλο υπάρχει πάνω στην γη! Ένα φιλί που είναι γεμάτο πάθος. Με ελισσόμενη βίαια γλώσσα που σύρεται, αγκαλιάζει και πάλλεται, θυμίζοντας εκείνη ενός φιδιού. Μια γλώσσα που νιώθει φανταστικά να κινείται και να δίνει φιλιά σε όλο το σώμα και ιδιαίτερα, γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Τοξότης

Όταν έρθει κάποια αντιμέτωπη με το φιλί τους θα εκφράσει την ίδια άποψη: Περισσότερα. Αφήνουν τα χείλη τους να χαλαρώσουν και να περικυκλώσουν τα χείλη σας. Μετά εφαρμόζουν μια απαλή κίνηση πιπίλισμα που τραβά την παραμελημένη εξωτερική στεφάνη των χειλιών σας. Απελευθερώνουν και στη συνέχεια εφαρμόζουν και πάλι. Επίσης μπορεί να παίξουν περιπαικτικά, μόνο με το ένα χείλος – το πάνω ή το κάτω.

Αιγόκερως

Εκλεπτυσμένο, καλαίσθητο και σίγουρα ποτέ πλήρες το φιλί του, αφήνοντας σας πάντα να θέλετε περισσότερα. Ένα παθιασμένο, γήινο φιλί, ιδιαίτερα καλό για τις μεγαλύτερες ερωτογενείς ζώνες, όπως τον λαιμό, το στήθος, την κοιλιά και το εσωτερικό των μηρών. Με το στόμα τους μισάνοιχτο αφήνουν τη γλώσσα τους να χαλαρώσει και να «αγκαλιάσει» το σώμα σας. Ιδιαίτερα απίστευτη αίσθηση όταν εφαρμόζεται στο κάτω μέρος του στήθους μέχρι το άκρο της θηλής, όπου η γλώσσα τους κάνει ένα απλό τίναγμα στη θηλή ως «λείανση», στο τελείωμα της κίνησης.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact