ΖΩΔΙΑ

Πώς φιλάει ένας άνδρας ανάλογα με το ζώδιό του;

Τα φιλιά του κάθε εκπρόσωπου του ζωδιακού που θα σας αναστατώσουν

Μια απλή συνάντηση των χειλιών. Μια πραγματική απόλαυση με μικρή προσπάθεια.

Οι μελέτες δείχνουν ότι μια γυναίκα ανακαλύπτει ό, τι χρειάζεται να ξέρει για τον πιθανό εραστής της, από το πρώτο κιόλας φιλί μαζί του. Ένα φιλί πυροδοτεί μια σειρά νευρικών μηνυμάτων και χημικές ουσίες που μεταδίδουν ερεθίσματα, σεξουαλική διέγερση, συναισθήματα εγγύτητας, κίνητρα και ακόμα και ευφορία. Σήμερα βάζουμε κάτω από το πρίσμα της Αστρολογίας, το φιλί κάθε άνδρα του Ζωδιακού κύκλου.

Ποιό είναι το μυστικό για ένα φιλί που θα κάνει να τρέξει καυτό το αίμα στις φλέβες για κάθε μια από εμάς;

Κριός

Ο Κριός μπορεί να διοχετεύσει όλη αυτήν την φλογερή κόκκινη ενέργεια του Άρη, σε μια καυτή σωματική εμπειρία. Το φιλί του έχει τον τρόπο που προσεγγίζει οτιδήποτε άλλο, είναι απολαυστικά παρορμητικό. Πως; Με ανοιχτό το στόμα, χώνει την γλωσσά του βίαια σαν καθετήρας και την στροβιλίζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα μέσα στο στόμα μας.

Ταύρος

Αργό και αισθησιακό το φιλί του, με περισσότερη διάρκεια από κάθε άλλου ζωδίου. Η αίσθηση της αφής και της γεύσης είναι σημαντικές, οπότε μπορεί να διαλέξει να σας περάσει κάτι με έναν αισθησιακό τρόπο – ίσως ένα κομμάτι σοκολάτας, φρούτων ή πάγο. Το κρατεί απαλά ανάμεσα στα χείλη του και αφήνει το στόμα σας να το αγγίξει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί τη γλώσσα του για να πιέσει το αντικείμενο στο στόμα σας.

Δίδυμος

Σέξι και παιχνιδιάρικο το φιλί του, με μια διαδικασία που πάει κάπως έτσι: Πρώτα, η ματιά. Στη συνέχεια, το κλείσιμο του ματιού ή/και χαμόγελο, ακολουθούμενο από τις πρώτες λέξεις. Μετά θα παίξει μαζί σας χρησιμοποιώντας τις βλεφαρίδες του, με απαλά φτερουγίσματα στα χείλη, τα βλέφαρα, τα μάγουλα, το λαιμό σας και, όταν φιλάει το στήθος σας, στις θηλές των μαστών. Είναι σκανδαλιάρης!

Καρκίνος

Ένα φιλί το οποίο είναι εξίσου ζεστό και υπέροχο και που μάλλον δεν θα θέλετε να σταματήσετε σε ένα μόνο. Η γλώσσα του κινείται απαλά μπρος-πίσω ή μέσα και έξω. Ένα τέλειο φιλί που το χρησιμοποιεί για την ήπια «ολίσθηση» ερωτικών τροφίμων – όπως σάλτσες και κρέμες – από το σώμα σας, καθώς τα ερωτικά παιχνίδια σας αναπτύσσονται.

Λέων

Είναι ο άνδρας που βάζει στο φιλί του ό, τι αισθάνεται για την σύντροφο του. Δηλαδή τα πάντα. Χαλαρώνουν τα χείλη τους και αφήνουν την γλώσσα τους να στροβιλιστεί και να συρθεί. Εναλλάσσει την ταχύτητα και σπρώχνει τις αισθήσεις τις παρτενέρ του που αισθάνεται μοναδικά. Ένα φιλί που εφαρμόζεται στα χείλη ή το σώμα.

Παρθένος

Δεν τους αρέσει το πρόχειρο, ιδρωμένο ή αδέξιο φιλί. Για αυτό και το δικό τους αφήνει μια αίσθηση διακριτικής ευγένειας αναμιγμένης με τεχνική. Δηλαδή, περιλαμβάνει μια κίνηση λείανσης με γλώσσα, αλλά είναι πιο συγκρατημένη και ελεγχόμενη, με τα χείλη τους να φυλάσσονται κοντά στο δέρμα σας. Με τα χείλη τους ανοιχτά, χρησιμοποιούν ένα σταθερό, αργό γύρο της γλώσσας που πιέζει την σάρκα, τα χείλη ή το στόμα. Με αυτό το φιλί παίρνουν τον σέξι έλεγχο σε μια παρτενέρ που θέλουν να ακολουθήσει τις κινήσεις τους.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact