ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Οι αιματηρές θυσίες των Ελλήνων έπιασαν τόπο

«Αφού αντέξαμε στη δεύτερη αξιολόγηση, η τρίτη θα είναι αρκετά ευκολότερη»

Την ελπίδα για ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης εξέφρασε μέσω συνέντευξής του ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος τόνισε πως υπάρχουν όλα τα αντικειμενικά δεδομένα για την επίτευξη του στόχου που έθεσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην Θεσσαλονίκη «η φετινή να είναι η τελευταία μνημονιακή ΔΕΘ».

Ο υπουργός Επικρατείας επισήμανε μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», που θα δημοσιευτούν στο αυριανό φύλλο, ότι η κυβέρνηση κατάφερε «να αποτρέψει την ολική καταστροφή και να επαναφέρει την αξιοπιστία της χώρας με τις κατά το δυνατόν λιγότερες απώλειες για τους πολίτες», επισήμανε ότι η χώρα είναι πλέον θωρακισμένη και πρόσθεσε, χαρακτηριστικά ότι «με αυτή την έννοια, μπορώ να πω ότι οι αιματηρές θυσίες των Ελλήνων πολιτών έπιασαν τόπο και νομίζω ότι, αφού αντέξαμε στη δεύτερη αξιολόγηση, η τρίτη θα είναι αρκετά ευκολότερη».

Σε ό,τι αφορά την πολιτική αντιπαράθεση για τις Σκουριές, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση θέλει τις υγιείς παραγωγικές επενδύσεις όπου θα επιδιώκεται ο συνδυασμός της οικονομικής ανάπτυξης με την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία της δημόσιας περιουσίας και της ιστορίας του τόπου μας», και κάλεσε την αντιπολίτευση να απαντήσει «πώς έγινε ένα μεγάλο μέρος της επιχειρηματικότητας να φιλοξενείται σήμερα σε χιλιάδες σελίδες δικογραφιών»

Ο κ. Φλαμπουράρης, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ μπορεί να ανατραπεί, καθώς «θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει την προσπάθειά μας και θα μας το δείξουν τη στιγμή που πρέπει», ενώ σε άλλο σημείο επισήμανε πως παρά τις δυσκολίες, σειρά ζητημάτων που αλλάζουν ουσιαστικά την ζωή των πολιτών, προχωρούν.

Τέλος, είπε ότι «δυστυχώς η “ηγεσία” του κεντρώου χώρου συνεχίζει την ανιστόρητη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης της Αριστεράς», αλλά «ευτυχώς, ο προοδευτικός κόσμος δεν τους ακολουθεί» και κατέληξε «εμείς απευθυνόμαστε σε όλο αυτό τον κόσμο, μέσα από τους κοινωνικούς φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα συνδικάτα, σε μια σχέση συνεννόησης και αντιπαράθεσης με την κυβερνητική πολιτική, να διαμορφώσουμε από κοινού την Ελλάδα της νέας εποχής».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact