ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στη Γλυφάδα: Ανατροπή με το σπίτι του Αιγύπτιου

Ανατροπή στην υπόθεση του μακελειού της Γλυφάδας, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν το σενάριο που ήθελε το σπίτι στα Νότια Προάστια, να έχει αποτελέσει το «μήλον της έριδος» μεταξύ του Αιγύπτιου επιστάτη και της οικογένειας Καρνέση.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την οικογένεια Καρνέση να έχει παραχωρήσει το σπίτι της οδού Τσιτσάνη για χρόνια στον Αιγύπτιο έμπιστό της και το τελευταίο διάστημα, μετά και από την απόλυσή του από την εταιρεία, να του ζητούν να το εκκενώσει.

Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από κανένα στοιχείο. Η ναυτιλιακή εταιρεία, απάντησε πως δεν της ανήκε το σπίτι και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να ζητήσει την εκκένωσή του. Ο ίδιος ο μακελάρης, κατά το αμοκ του την ώρα που μπαίνει στην εταιρεία για να δολοφονήσει φέρεται -σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες- να μιλά για το σπίτι από το οποίο «τον βγάζουν έξω».

Κι όμως οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να βρήκαν απολύτως κανένα αποδεικτικό στοιχείο στο σπίτι στο οποίο φέρεται να έμενε ο Αιγύπτιος. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «τα Νέα» και «το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπήρχε η εικόνα ότι ο Αιγύπτιος έμεινε από την Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα το πρωί στο σπίτι. Οι αστυνομικοί όμως διαπίστωσαν ότι το σπίτι δεν παρουσιάζει κανένας ίχνος πρόσφατης διαμονής εκεί.

Δεν υπήρχαν έπιπλα ή ρούχα, ενώ από τα προσωπικά αντικείμενα του δράστη, βρέθηκαν μόνο κάποια παλιά διαβατήρια. Έτσι η διαμάχη και τελικά το φονικό, ίσως να αφορά κάποιο άλλο σπίτι, το οποίο η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα.

Τα περίεργα της υπόθεσης

Ένα ακόμα περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι παρά το γεγονός που επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές ότι ο Αιγύπτιος είχε απολυθεί πριν έναν χρόνο, παίρνοντας παχυλή αποζημίωση 75.000 ευρώ. Κι όμως, ο Αριστείδης Ελ Μπαράι συνέχιζε να πηγαίνει πράγματα από τους Πεταλιούς στη Γλυφάδα και την Δέσποινα Καρνέση, κίνηση που δεν συνάδει με δύο μέρη σε σύγκρουση.

Παράλληλα η κάρτα του για το πάρκινγκ της εταιρείας, παρά την απόλυσή του, παραμένει ενεργοποιημένη. Η συνήθης πρακτική στις εταιρείες είναι ο υπάλληλος που απολύεται είτε να καλείται να την παραδώσει, είτε να του ακυρώνεται.

Τέλος, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ενώ η διαμάχη μεταξύ της οικογένειας Καρνέση είχε ήδη ξεκινήσει και ο Αιγύπτιος φέρεται να παίρνει το μέρος του Σπύρου Καρνέση, παράλληλα κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο, μαζί με την οικογένεια Καρνέση, τη Δέσποινα, τη Μαρία και τον Αντώνη Βλασσάκη, δύο δηλαδή εκ των θυμάτων του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact