ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τις τραγικές στιγμές της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στην Κορινθία!

Την ώρα που ο 42χρονος πατέρας της μικρής Αμέλιας που πνίγηκε στην παραλία Καλαμάκι της Κορινθίας έμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (σ.σ. να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Θεοδώρων) μετά την απολογία του με υπόμνημα στα δικαστήρια της Κορίνθου, ολοένα και πιο συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της εξάχρονης.

Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν λίγο νωρίτερα να αφεθεί ελεύθερος ο 42χρονος Αλβανός με τον περιορισμό της εξόδου από τη χώρα και την παρουσία του κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ήδη οι φωνές που κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια αυξάνονται, ενώ σάλος έχει ξεσπάσει και στο διαδίκτυο κατά του 42χρονου πατέρα του άτυχου κοριτσιού (ο οποίος υποστήριξε ότι επειδή έχει άσθμα δεν βούτηξε να σώσει το παιδί του και πως πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει), με αρκετούς να κάνουν παραλληλισμούς με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος Σπύρος Μπιτσάκος που εκπροσωπεί τον πατέρα της Αμέλιας, εκείνος καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια αλλά κανένας δεν ήταν εκεί. Έτσι, έφυγε να πάει να πάρει το κινητό του, αλλά όπως είπε δεν είχε μπαταρία και πήγε να το φορτίσει λίγο στο σπίτι (σ.σ. ενώ το παιδί του πνιγόταν).

Όταν επέστρεψε, όπως είπε ο δικηγόρος του, είδε το παιδί του στην ακτή και κατέρρευσε όταν είδε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο

Πάντως η ιστοσελίδα eidisoules.gr δημοσίευσε μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τις προσπάθειες ανάνηψης του μικρού κοριτσιού μετά την ανάσυρσή του από τη θάλασσα, με τις πληροφορίες ωστόσο για το ποιος είναι στη φωτογραφία, να είναι συγκεχυμένες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατά κάποιους είναι ο ψαροντουφεκάς που την εντόπισε, ενώ κατά κάποιους άλλους, ο πατέρας, ή ο διασώστης του ΕΚΑΒ.


Φωτό: eidisoules.gr

Tο άρθρο 306

Η ποινική δίωξη που έχει (προς το παρόν) ασκηθεί στον 42χρονο, είναι βάσει του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα, για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σύμφωνα με το eidisoules.gr, το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει τα εξής:

«… Όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος με πρόθεση αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει, ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος το τραυμάτισε υπαίτια, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών. … Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα: α) βαριά βλάβη στην υγεία του, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών· β) το θάνατό του, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον έξι ετών».

Σύμφωνα με δικηγορικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η δίωξη του πατέρα με βάση το παραπάνω άρθρο, σημαίνει ότι το Λιμενικό ενημερώθηκε από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 42χρονος από πρόθεση το άφησε να πνιγεί.

Επίσης, αναφέρεται πως η μητέρα της μικρής Αμέλιας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου σε κατάσταση σοκ.

(Newsbreak.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact