ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φουλ επίθεση ο Καμμένος: Δίνει «στεγνά» Τσίπρα, Κοτζιά, Παππά, Αποστολάκη και τα συντρόφια του

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει, μέσω πεντασέλιδης συνέντευξής του ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας, παράλληλα, σαφείς αιχμές κατά του συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέντευξή του που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι επί της ουσίας του έκλεψε τα «παιδιά», αναφερόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, καθώς απέτυχε να διευρυνθεί προς την Κεντροαριστερά έτσι όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Σχολιάζοντας την έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα την πρώτη φορά που ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος το κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, υποστηρίζει πως εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ο πρωθυπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος.

«Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά», δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba», αναφέρει δηκτικά. «Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου», προσθέτει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., «ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο».

Σχολιάζοντας δηκτικά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία αναφέρει δε, ότι «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν».

Αποκαλύπτει, δε, πως το «προξενιό» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το έκανε ο Νίκος Παππάς (ο οποίος πλέον, κατά τον Πάνο Καμμένο, δεν είναι κοντά στον πρωθυπουργό) και ο Δημήτρης Βίτσας με τους οποίους και είχε τυπικές σχέσεις.

Χαρακτηρίζει επίσης τον Νίκο Βούτση ως το χειρότερο πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τη Βουλή, ενώ για τον Νίκο Κοτζιά υποστηρίζει πως ενώ αρχικά χάρηκε για την παρουσία του στην κυβέρνηση, στη συνέχεια απογοητεύτηκε.

«Ο Βούτσης είναι ο χειρότερος πρόεδρος της Βουλής που έχει περάσει ποτέ. Του είπα: Αυτό που κάνεις είναι άδικο. Εγώ για σένα (για τον γιο σου) απολογούμην τέσσερις ώρες στις ΗΠΑ», λέει ο Πάνος Καμμένος.

Όσο για το Νίκο Κοτζιά, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σημειώνει: «Ο Κοτζιάς έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο ΥΠΕΞ μέσα από το σύστημα για τις βίζες. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω».

Στη συνέχεια, αφού κατηγορεί το διάδοχό του, Ευάγγελο Αποστολάκη για εκδικητικές αποστρατείες ανώτατων αξιωματικών λέγοντας πως εκείνος είχε ζητήσει να προστατευθούν οι ικανοί, υποστηρίζει πως η αποδόμησή του ξεκίνησε με το ταξίδι του στις ΗΠΑ και με εντολή Τσίπρα προς τις εφημερίδες «Η Αυγή» και «Εφημερίδα των Συντακτών» οι οποίες «παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο», ενώ σε αυτό βοήθησαν τόσο ο Νίκος Φίλης, όσο και ο Πάνος Σκουρλέτης από θεσμικό ρόλο.

«Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας»

Αίσθηση προκαλεί, ωστόσο, η δήλωση του κ. Καμμένου ότι έχει στοιχεία στην κατοχή του στοιχεία από τη θητεία του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας… Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας», υποστηρίζει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Ο Κουίκ μέθυσε από το τζετ λαγκ της εξουσίας»

Όπως είναι λογικό, από την κριτική του Πάνου Καμμένου δεν ξεφεύγουν οι πρώην σύντροφοί του στους ΑΝ.ΕΛ.: «Η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact