ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στο Νιου Τζέρσεϊ: 22χρονη έκαψε το νεογέννητο μωρό της ζωντανό -«Βλέπαμε τις φλόγες να το τυλίγουν» λένε οι γείτονες [εικόνες & βίντεο]

Σκηνές απίστευτης φρικαλεότητας και βιαιότητας εκτυλίχθηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν η 22χρονη Hyphernkemberly Dorvilier έκαψε το νεογέννητό της ζωντανό.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη εθεάθη τη νύχτα της Παρασκευής (τοπική ώρα) εν μέση οδώ, μπροστά από το σπίτι της, να βάζει φωτιά στο νεογέννητο κοριτσάκι της.

«Απλά ήταν φρικτό. Δεν έμοιαζε με τίποτα από αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα», λέει ο Ντέιβιντ Τζόσεφ, αυτόπτης μάρτυρας που μένει ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου έγινε το έγκλημα. «Στην αρχή είδαμε τη φωτιά και νομίζαμε ότι κάποιος έκαιγε σκουπίδια», λέει ο Τζόσεφ και προσθέτει πως η παιδοκτόνος ισχυρίστηκε ότι έκαιγε κόπρανα σκύλου.

Ομως, η σύζυγος του Τζόσεφ ανακάλυψε τι συνέβαινε και έβαλε τις φωνές. Τότε, η 22χρονη προσπάθησε να φύγει, αλλά ο Τζόσεφ την έπιασε και την κράτησε μέχρι να έρθει η Aστυνομία και να τη συλλάβει.

Σήμερα, δύο ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα, ένα αυτοσχέδιο μνημείο των γειτόνων στέκεται εκεί που κάηκε ζωντανό το νεογέννητο κοριτσάκι.

«Είναι πέρα απ’ ό,τι μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Ηταν ένας εφιάλτης, ακόμα κι αν είσαι σκληρόπετσος. Ελπίζω ότι θα πληρώσει για ό,τι έκανε», είπε στα μίντια ο Τζόσεφ.

Η Dorvilier, που συνελήφθη επί τόπου, προφυλακίστηκε και για την αποφυλάκισή της μέχρι τη δίκη ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Οι γιατροί που έφτασαν στη σκηνή προσπάθησαν να σώσουν το κοριτσάκι το οποίο ήταν ακόμη ζωντανό όταν εκείνοι προσέγγισαν το σημείο, και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο «Αγιος Χριστόφορος» στη Φιλαδέλφεια με εκτεταμένα και σοβαρότατα εγκαύματα. Ωστόσο, το βρέφος υπέκυψε δύο ώρες αργότερα.

Γείτονες και περίοικοι κατέθεσαν πως πριν από το απόλυτης βιαιότητας έγκλημα άκουσαν φωνές που θύμιζαν καβγά μέσα από το σπίτι της 22χρονης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εισαγγελίας, θα διενεργηθεί αυτοψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεογέννητου κοριτσιού, ενώ ερευνώνται και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας του τοκετού.

Η 22χρονη

Ο τόπος του εγκλήματος

Το νοσοκομείο Αγιος Χριστόφορος, όπου μεταφέρθηκε το νεογέννητο κοριτσάκι

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact