ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό τροχαίο, πάγωσε τις ΗΠΑ: Νεκροί ζευγάρι με τα 4 μικρά παιδιά τους, σκοτώθηκαν ακόμη 2

Σοκ και παγωμάρα έχει προκαλέσει ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα στο Ιλινόις των ΗΠΑ. Ενα ζευγάρι έχασε τη ζωή του μαζί με τα τέσσερα παιδιά του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Στο αμάξι επέβαινε και έχασε επίσης της ζωή της ένα 14χρονο κορίτσι, φίλη της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας.

Νεκρή στο φρικτό τροχαίο και η νεαρή οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. To φρικτό τροχαίο συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Επί τόπου έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα, ενώ ο πατέρας της οικογένειας τραυματίστηκε βαριά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τη μάχη που δόθηκε να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε χθες.

Η οικογένεια Dobosz κινούνταν με ένα Chevrolet βαν σε έναν δρόμο έξω από το Σικάγο το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Στο βαν επέβαινε η 31χρονη Lauren Dobosz, ο σύζυγός της, τα τέσσερα παιδιά τους (η Ella 5 ετών, ο Nicholas 7 ετών, ο Lucas 8 ετών και η Emma 13 ετών) και ένα ακόμη 13χρονο κορίτσι, φίλη της οικογένειας, η Katriona Koziara.

Η οικογένεια, που κατοικούσε στα προάστια του Σικάγο, είχε μόλις ξεκινήσει το ταξίδι της προς τη Μινεσότα για διακοπές. Το φρικτό τροχαίο συνέβη όταν το Chevrolet βαν συγκρούστηκε μετωπικά από ένα Acura TSX που πήγαινε αντίθετα στην αγροτική περιοχή Riley. Η μοναδική επιβάτης του Acura, η οδηγός του, η 22χρονη Jennifer Fernandez, σκοτώθηκε επίσης.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στις ΗΠΑ

Μετά τη σύγκρουση και τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Ο σύζυγος της Dobosz, Thomas Dobosz 32 ετών, μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτεηκε για ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση. Η μητέρα ήταν προπονήτρια μαζορετών σε μια νεανική ομάδα ποδοσφαίρου στη βορειοδυτική πλευρά του Σικάγο. Σε έναν διαδικτυακό έρανο που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, φίλοι της 31χρονης μητέρας έγραφαν, περιγράφοντάς την: «Η Lauren έκανε πάντα μεγάλη εντύπωση σε όποιον συναντούσε, ήταν γεμάτη ζωή, γέλιο και πάντα διασκεδαστική. Θα μας λείψεις, Lauren και τα ζωηρά, γλυκά, αυθάδη παιδιά σου». Η Fernandez ήταν μόνη του στο δεύτερο όχημα τη στιγμή του δυστυχήματος, τα αίτια του οποίου ακόμη ερευνώνται, σύμφωνα με την αστυνομία. Δεν είναι σαφές γιατί το Acura TSX κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact