ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Εθνική ανάγκη η δημιουργία ενός ισχυρού κεντροαριστερού πόλου εξουσίας

Περιοδεία στην Ανατολική Κρήτη

Από την Κρήτη, ξεκινά την πορεία της ανασύνταξης της, της διεύρυνσης της και της αναγέννησης της η δημοκρατική συμπαράταξη, ανέφερε σε δηλώσεις της το μεσημέρι φθάνοντας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, που ξεκίνησε περιοδεία στην Ανατολική Κρήτη.

Παράλληλα τόνισε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο για την ανάγκη συγκλίσεων και μιας νέας πορείας του δημοκρατικού χώρου.

Ακόμη ανέφερε ότι είναι εθνική ανάγκη πλέον να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κεντροαριστερός πόλος εξουσίας που θα σταθεροποιήσει το σύστημα, που θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στη χώρα.

Επίσης, ανέφερε ότι η χώρα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, «γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έχω ζητήσει εδώ και πολλές ημέρες την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να χαράξουμε μια εθνική γραμμή, για να αποφύγουμε μια ενδεχόμενη εθνική κρίση και μια ανθρωπιστική τραγωδία».

«Δυστυχώς, οι μέρες περνούν, η κυβέρνηση προχωρά σε αποφάσεις, προχωρά σε μονομερείς ενέργειες, οι εξελίξεις τρέχουν, τα πράγματα καθημερινά χειροτερεύουν και φοβάμαι πια ότι όταν συναντηθούμε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είμαστε εκεί απλώς ως παρατηρητές στα δεδομένα που θα έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση», σημείωσε.

Επίσης, είπε ότι χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου εδώ και πάρα πολύ καιρό, προσθέτοντας πως η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση. «Αυτή η κυβέρνηση είναι φανερό ότι δεν μπορεί. Δεν την εμπιστευόμαστε» είπε.

Η κ. Γεννηματά μετέβη στην Κριτσά Λασιθίου, όπου συναντάται με τον αγροτικό συνεταιρισμό και φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια θα πάει στον Άγιο Νικόλαο, όπου στις 17:00 θα επισκεφθεί τον Συνεταιρισμό Παραγωγών «Ανατολή» – Ιεράπετρα και αργότερα το δημαρχείο της πόλης

Στις 19:30 θα παραβρεθεί στα εγκαίνια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ της Ιεράπετρας και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Σητεία.

Αύριο Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, στις 13:30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο και στις 19:00 θα μιλήσει στον Θεατρικό Σταθμό της πόλης, στο πλαίσιο της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact