ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Η χειρότερη κυβέρνηση στην πιο κρίσιμη περίοδο της Ελλάδας

«Αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό το τρίτο μνημόνιο»

Χαρακτηρίζοντας «αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό» το τρίτο μνημόνιο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την υπογραφή του στις «τυχοδιωκτικές» πολιτικές των πρώτων έξι μηνών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και, πιο συγκεκριμένα, της πολιτικής Βαρουφάκη.

Η χώρα έχει στην πιο κρίσιμη περίοδο της, την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. Η κα Γεννηματά κατηγόρησε για καθυστερήσεις και «δήθεν αριστερές κορώνες» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που «χάνει χρόνο, δημιουργώντας μόνη της αδιέξοδα (…) και στο τέλος λέει “ναι σε όλα”».

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε από «δήθεν επαναστάτης, υποτακτικός και, αλυσοδένοντας την χώρα γίνεται συνεργός», σχολίασε.

Χαρακτηρίζοντας «αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό» το 3ο μνημόνιο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την υπογραφή του στις «τυχοδιωκτικές» πολιτικές των πρώτων έξι μηνών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και, πιο συγκεκριμένα, της πολιτικής Βαρουφάκη.

Για τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, η κα Γεννηματά εκτίμησε πως το 3,5% δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό, προβλέποντας μόνιμη οικονομική ύφεση, μετά το 2018.

Για την αλλαγή της προοπτικής, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έθεσε ως προϋπόθεση την «ουσιαστική διαπραγμάτευση του κόστους εξυπηρέτησης του χρέους», για την οποία απαιτείται «ισχυρή κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact