ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση

«Πρόθυμοι, υπάκουοι και υποταγμένοι στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών»

Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της χώρας.

«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την ψήφο τους απόψε ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου σε ξένα συμφέροντα. Πρόθυμοι, υπάκουοι και υποταγμένοι στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών», τόνισε και περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση λέγοντας ότι οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι ο κ. Τσίπρας και τα κυβερνητικά στελέχη.

Επίσης υποστήριξε ότι τον περασμένο Μάιο έλεγαν ψέματα ότι δεν θα ιδιωτικοποιηθούν δημόσιοι οργανισμοί και ότι νέοι επαγγελματίες δεν θα επιβαρυνθούν με επιπλέον βάρη – αλλά γίνεται το αντίθετο.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση. Μια άλλη πολιτική. Δεν αποτελεί λύση η δεξιά στροφή, η επιστροφή στις συντηρητικές πολιτικές.

Κανείς δεν θέλει να γυρίσει η χώρα πίσω. Χρειάζεται εθνική γραμμή. Απαράβατος όρος γι’ αυτό είναι η εθνική συνεννόηση», ανέφερε η κ. Γεννηματά, και επέκρινε τον κ. Τσίπρα ότι είναι ωσεί παρών στις αποφάσεις που λαμβάνει η Ευρώπη για το προσφυγικό.

Σε υψηλούς τόνους η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέκρινε την κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, βάλλοντας ευθέως κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά: «Νομίζετε ότι με την απόσυρση του κύριου Καλογρίτσα έκλεισε η υπόθεση και θα πάτε παρακάτω. Ότι σβήσατε τα “αποτυπώματα του διαρρήκτη” στην ιστορία των τηλεοπτικών αδειών. Όμως ο κόσμος δεν ξεχνά. Δεν θα κλείσει τα μάτια σε ένα προκλητικό επεισόδιο θράσους και προφανούς διαπλοκής».

«Ο πρωθυπουργός έχει την ηθική και πολιτική ευθύνη. Πολιτικά, ηθικά και νομικά, ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα», τόνισε ακόμη η κ. Γεννηματά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact