ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Κοιτάνε μόνο πώς θα κρατήσουν την καρέκλα τους

«Έχουν υποθηκεύσει το μέλλον» λέει επιτιθέμενη στην κυβέρνηση

«Είναι ψεύτες, αναποτελεσματικοί, θέλουν μόνο να κρατήσουν την καρέκλα τους. Το ότι είναι ψεύτες έχει γίνει απόλυτα κατανοητό στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Όμως σήμερα όλοι επίσης κατανοούν, ότι είναι και αναποτελεσματικοί. Ότι δεν έχουν και σχέδιο. Δεν έχουν όραμα για τον τόπο. Κοιτάνε μόνο πώς θα κρατήσουν την καρέκλα τους», ανέφερε για την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει δεχθεί μόνιμο κόφτη οριζόντια παντού, σε συντάξεις, σε επιδόματα αναπηρικά, σε μισθούς, στα τυφλά.

«Έχουν υποθηκεύσει το μέλλον. Βάζουν νάρκες μπροστά και είναι τρομερά επικίνδυνο. Και κανένας μόνος του δεν μπορεί να σταματήσει αυτό τον κατήφορο», σημείωσε η ίδια.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση στη χώρα. «Εμείς κάνουμε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση», υπογράμμισε και επανέλαβε ότι τη θέση της για εθνική συνεννόηση ώστε η χώρα να βγει από τη κρίση.

«Εδώ και δυο χρόνια δεν έχω κουραστεί και δεν θα σταματήσω να μιλάω, για την ανάγκη εθνικής γραμμής για τη χώρα, δηλαδή τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε; Ποιοι είναι οι στόχοι που πρέπει να πετύχουμε, ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε σε όλους τους τομείς για εθνική συνεννόηση που αυτό κατ’ ανάγκη δεν σημαίνει και συμμετοχή σε μια κυβέρνηση. Αλλά να αποφασίσουμε όλοι μαζί, όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, τι πρέπει να γίνει επιτέλους σε αυτό τον τόπο. Ένα δικό μας σχέδιο, μια δική μας εθνική στρατηγική παραγωγικής ανασυγκρότησης», ανέφερε.

«Κάνω σκληρότατη κριτική στην κυβέρνηση. Σκληρότατη κριτική και βεβαίως από την άλλη μεριά στη ΝΔ. Δεν έχει αναλάβει σήμερα καμία δέσμευση για την επόμενη μέρα. Σφυρίζουν αδιάφορα.Έχω πει πάρα πολύ απλά σε όλους τους τόνους και το επαναλαμβάνω και σήμερα. Τα δυο πρώτα κόμματα οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όποια και αν είναι τα δυο πρώτα κόμματα. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι του ελληνικού λαού, των υπογραφών που έχουν βάλει, των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει. Δεν μπορεί κανένας να μείνει απ’ έξω και να πετάει πέτρες», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact