ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Διαγράψτε τον Δρίτσα – Στηρίζετε Κουφοντίνα γιατί πιστεύετε τα ίδια

Πυρά κατά των δηλώσεων υποστήριξης προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα από τον Θοδωρή Δρίτσα αλλά και γενικά τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε σήμερα στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ειδικότερα, κατά την ομιλία του στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις, ο υπουργός δήλωσε σοκαρισμένος και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά να αποδοκιμάσει και διαγράψει τον βουλευτή του. Όπως είπε, είναι αδύνατον για τον κ. Τσίπρα να μην τοποθετηθεί στο ζήτημα. « Αφού καμία δήλωση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα στην πραγματικότητα στηρίζουν την απεργία πείνας.

Ο πραγματικός λόγος που την στηρίζουν είναι γιατί πιστεύουν τα ίδια με τον Δημήτρη Κουφοντίνα και αυτό είναι σοκαριστικό για την ελληνική δημοκρατία. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου αν δεν κατακρίνει τη δήλωση Δρίτσα ακόμα και να τον διαγράψει! Δεν μπορεί κανένας βουλευτής να σταθεί αν έχει έτσι δημόσια στηρίξει τρομοκρατική οργάνωση όπως 17Ν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η πιο σεκταριστική πολιτική δήλωση που έχει γίνει από βουλευτή καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης

«Σήμερα έγινε ίσως η πιο σεκταριστική πολιτική δήλωση που έχει γίνει από βουλευτή καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης!», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας: «Η τρομοκρατία σε όλο το δυτικό κόσμο διώκεται ποινικά με τους σκληρότερους νόμους, ο εκθειασμός της διώκεται και αυτός ποινικά. Δεν μπορεί να είσαι μέλος σε αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία και δυτικών αξιών αν επαινείς την τρομοκρατία».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ορθή την επιλογή της κυβέρνηση να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι νόμοι για όλους και να μην υποχωρήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως η έκανε εκείνη του Τσίπρα στα «καπρίτσια» ενός «κακομαθημένου» όπως ο Κουφοντίνας που «θεωρεί ότι πρέπει να έχει ειδική μεταχείριση». «Οι νόμοι ισχύουν για όλους δεν τους σεβόταν, εξακολουθεί να μη θέλει να σέβεται αλλά το σοκαριστικό είναι πως σπεύδουν πολιτικές δυνάμεις του κοινοβουλίου να υιοθετήσουν τέτοιες θέσεις κατά της δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σήμερα να πάρει θέση», σημείωσε.

Η επίμαχη δήλωση Δρίτσα

«Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη. Αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές» δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, στο Κανάλι 1, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση δρα εκδικητικά και παράνομα επειδή τα περισσότερα θύματα της 17 Νοέμβρη και του Δημήτρη Κουφοντίνα ανήκαν στην δεξιά παράταξη», σημείωσε παράλληλα ο κ. Δρίτσας.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact